Yogalessen en workshops | Oldenzaal

Yoga is voor iedereen!
Het maakt niet uit of je ervaring hebt, stijf bent of lenig. Je begint gewoon waar jij bent met je mogelijkheden en van daaruit bouw je verder. Heb je lichamelijke klachten waarbij je veel voor jezelf moet aanpassen tijdens de les? Dan kan het handig zijn om met de Relax Yoga of Easy Flow Yoga te starten in plaats van Poweryoga. Maar in alle lessen bepaal jij zelf in hoeverre je kiest voor de uitdagingen of de opties.

Mensen met chronische rugpijn kunnen veel baat hebben bij Yoga omdat je werkt aan het opbouwen van je kernkracht. Door het goed uitvoeren van de yogahoudingen creëer je een sterke kern: je romp met je buik- en rugspieren, waardoor je rug in het dagelijks leven minder belast wordt. Wat Yoga voor jou doet kun je natuurlijk het beste ervaren door het uit te proberen.

Iedere maand zijn er ook losse yogaworkshops op inschrijving. Zoals Yogameditatie, Yoga Nidra, Yoga & Live muziek. Deze zijn voor iedereen toegankelijk, zeker ook als je nog geen enkele yoga ervaring hebt. Kijk op de agenda van komthuisbijjezelf

 

Over Nicole Gort | Oldenzaal

Dag, ik ben Nicole Gort uit Oldenzaal. Ik prijs me gelukkig te mogen werken met mensen (klein en groot) op allerlei gebied van welbevinden. Mindfulness, yoga, coaching. Mijn passie is om mensen een glimlach op hun gezicht te bezorgen. Je te laten ervaren hoe fijn het kan zijn om thuis te komen bij jezelf, te mogen lachen om jezelf in plaats van alles zo serieus te nemen. Plezier beleven en het zelfvertrouwen vinden om uit de gebaande paden van het leven kunnen stappen. Niet meer zo streng zijn voor jezelf, maar VOLUIT LEVEN!


Foto 7 Nicole Gort Foto 3 Nicole Gort Klik om te vergroten

Yoga en Mindfulness
Nicole Gort


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga
Bewust Twente

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente