AtelierE: Coach regulier/holistisch - Staan voor gelijkwaardige Samenwerking | Oldenzaal

Vanaf 2007 zet ik in mijn praktijk Atelier E, mijn ervaringsdeskundigheid in naast mijn professioneel therapeut/coach/trainerschap. Ik heb gewerkt met een brede doelgroep. Ik combineer het reguliere met de holistische benadering. Ik ondersteun volwassenen, jongeren en kinderen op een creatieve wijze, om weer thuis te komen met zichzelf en om vanuit die basis nieuwe stappen te maken om zichtbaarder te worden. 

Wil jij voor jezelf staan in alle omstandigheden?  Jezelf zijn en in je kracht gaan staan zodat het mogelijk is om samen te werken met de reguliere instanties?

 Ik wil jou daar graag in ondersteunen, door jouw specifieke aanbod/missie samen te voegen met regulier. Dit door kennis, ervaringen en oefeningen aan te reiken, om in alle omstandigheden zichtbaar te kunnen blijven en te kunnen staan voor jouw unieke aanbod. Heb jij dat verlangen ook, dat er geen onderscheid meer is tussen regulier en/of holistisch of er aan mee willen werken om dat dichter bij elkaar te brengen. 

Heb jij belangstelling voor een gratis interview om te willen weten of mijn aanbod passend is voor jou, stuur mij dan een mail.

Ik zal online en offline programma`s maken waarin o.a. de volgende aspecten naar voren komen:

- werkvormen om in verbinding te blijven

- reguliere methodes en holistische benaderingen samen te voegen

- je eigen ervaringsdeskundigheid en die van de ander in te leren zetten om zichtbaar te worden

- volgens stappenplan werken om zichtbaar te worden binnen reguliere zorg/onderwijs

 

 

 

Over Erna Seiger | Oldenzaal


Foto 1 Erna Seiger Klik om te vergroten

Atelier E
Erna Seiger


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente