Vergevingscoach, EFT-relatiecoach, Systemisch coach, Soulcoach (ademwerk en medicijnplant)

Leonie Poth Soul coaching
Hengelo

Alles draait om relaties in mijn diensten. Ik heb jarenlange ervaring als scheidingsbemiddelaar en heb gemerkt dat de emotionele laag in ieders verhaal veel meer aandacht nodig heeft. Het familiesysteem en vergeving werden mijn specialiteit.

Wat typeert mij;

Ik ben rustig in mijn aanwezigheid, maar wel direct en eerlijk. 

Ik zie de mens achter het verhaal, maar ook het systeem waarin dat werkt.

Ik ben niet de beste expert, maar wel een expert in wat ik doe. 

Ik ben niet de president, maar wel de first lady.

Ik ben niet de duurste, maar wel je investering meer dan waard.

Ik heb niet de meeste diploma’s, maar wel een schat aan ervaringen.

Ik ben niet groot, maar wel groot in gedrevenheid en betrokkenheid.

Ik ben een ondernemer, maar nog meer empathisch.

Over Leonie Poth Soul coaching

Goed, maar wie ben ik dan? Aangenaam, Leonie Poth. Ik ben in 1970 geboren als Amerikaanse met Nederlands-Indische ouders. Ik ben zelf gescheiden. Alleenstaande ouder geweest. Ik heb verliezen gekend en rouwverwerkingen doorgemaakt. Dat waren belangrijke gebeurtenissen die ik nu achteraf als geschenken beschouw.

Ik ben altijd met zelfontwikkeling bezig. Voor mij werkt dat het beste in een combinatie tussen het aardse- en zielsbestaan. Ik ben spiritueel, maar ook pragmatisch – net als mijn werkwijze. 

Wat mijn grootste aandacht heeft, is het uitzoeken van voorouderlijke systemen en verhalen. Die zeggen alles over onze aanwezigheid, als nakomeling van hen. Binnen systemisch coachen met één persoon of in EFT met twee personen, komen ouders en voorouders altijd ter sprake.

Ik straal positiviteit uit. We gaan voor het herstel van de relatie, of er nou een scheiding is of niet. En komt die scheiding er dan toch, dan pakken we het aan als een geschenk: hoe pakken we de relatie uit, zodat alle mooie dingen die er waren, toch nog behouden blijven? Ik vind het vergevingsproces daarom ontzettend belangrijk. We navigeren door dat proces doordat ik de juiste vragen stel en open, zonder oordeel luister naar wat eruit komt. 

Ik weet het grote plaatje in beeld te houden, hoe diep we ook graven. Daarbij blijf ik altijd relativeren. En in mijn aanpak zit ook de nodige humor. Jij of jullie komen immers bij mij, omdat jullie hier gelukkiger uit willen komen. Dat is al zwaar beladen genoeg, dus laten we ook lachen.


Leonie Poth Coaching & Mediation

Leonie Poth

Javastraat 47
7556 SE Hengelo

Lid van beroepsvereniging

Vergevingscoach, EFT-relatiecoach, Systemisch coach, Soulcoach (ademwerk en medicijnplant)