Zit je lekker in je vel, dan kom je er wel! Massage, Yoga, Essentiële oliën, Klankwerk

Simone Busscher
Geesteren

Rust, ontspanning & bewustwording
Zó nodig in een maatschappij die steeds sneller wordt en waarin het vooral draait om presteren. Zit jij lekker in je vel, dan kom je er wel! Neem de tijd om te ontspannen, quality-time voor jezelf. Om er van daaruit weer voor de ander te kunnen zijn. Je bent van harte welkom in "De Pastorie" in Geesteren voor een ontspanningsmassage met essentiële oliën, een ontspanningsmassage met klankschalen, zwangerschapsmassage, een doTERRA Aromatouch behandeling, YinYoga, YogaNidra & Klank, een klankconcert. 
Kijk op simonebusscher voor meer informatie.
 

Over Simone Busscher

Lange tijd heb ik geleefd en gewerkt vanuit mijn hoofd (het denken). Meedoen met hollen, altijd maar druk zijn in het samenspel van werken, een gezin runnen, mantelzorg, een sociaal leven leiden, etc. Zoals van me verwacht werd (dacht ik...).
In 2018 overleden mijn beide ouders binnen vier maand. Mijn hoofd wou verder: "de schouders eronder en weer door". Mijn lichaam gaf duidelijke signalen dat het zich niet kon vinden in mijn manier van leven. Ik kon niet écht aanwezig zijn, altijd alweer in gedachten bezig met alles wat nog moest. Tijd om een andere koers te varen….en daarvoor is moed nodig. Keuzes durven maken omdat ik ergens in geloof en zelf heb ervaren hoe het me heeft geholpen in stressvolle tijden. Op simonebusscher vind je uitgebreide informatie over mijn werk op het gebied van rust, ontspanning en bewustwording. Ik ontmoet je graag! Harte-groet,Simone


Simone Busscher

Simone Busscher

Oude Lutkeberg 6
7678AK Geesteren

Zit je lekker in je vel, dan kom je er wel! Massage, Yoga, Essentiële oliën, Klankwerk