HeartMath 'werken aan Veerkracht' m.b.v biofeedbackapparatuur


Oldenzaal

Wil je meer balans en gezondheid? Jezelf (nog) beter leren kennen en begrijpen? Zijn er steeds terugkomende issues die hierin belemmeren? Met ademtherapie en biofeedback op het hartritme krijg je inzicht in je patronen en hoe deze aan te passen.

Met het HeartMath programma "Werken aan Veerkracht" krijg je inzicht in je patronen. Met ondersteuning van de biofeedbackapparatuur en je ademhaling leer je deze, vanuit bewustwording, te veranderen.

Tijdens het traject van 7 sessies, stel je je eigen doel. Thema hierbij kan zijn: "ik wil meer balans" of "ik wil me meer bewust zijn van mijn grensen en deze beter leren aan te geven".Je leert je emoties beter te reguleren door de inzichten van je patronen en de ademoefeningen. Hierdoor zul je meer rust en balans  ervaren, zowel privé als op je werk. 

Tijdens de gratis online "WeAddHeart" meditatie, creeër je een moment van rust voor jezelf, doordat je gedurende 35 minuten begeleid wordt met deze hartgerichte meditatie. 

Over

Mijn naam is Petra Hofhuis en ik werk als therapeut vanuit de holistische visie. Dit houdt in dat ik kijk naar de algehele balans waarbij o.a. aspecten als voeding, beweging, ademhaling en ontspanning aan de orde kunnen komen.

Opleidingen die ik hiervoor heb gevolgd zijn o.a.:

  • Holistisch therapeut
  • NLP practitioner en Master practitioner
  • Medische basiskennis
  • HeartMath therapeut (kinderen. jongeren en volwassenen)
  • IEMT-practitioner (Integral eye movement therapy)
  • Bach bloesem therapie
  • Bioresonantie

Ben je op zoek naar meer balans, rust en geluk? Wil je jezelf (nog) beter leren kennen en begrijpen? Zijn er steeds terugkomende issues die je belemmeren hierin?

Kijk dan op mijn site of neem direct contact op voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek.


Praktijk Natuurlijk Inzicht

Petra Hofhuis

Zandbreeweg 10-BE1
7577 BZ Oldenzaal

HeartMath werken aan Veerkracht m.b.v biofeedbackapparatuur