Praktijk voor medium consulten, spirituele coaching en healing

Marcel ter Veer
Hengelo ov

In je hart is een praktijk voor spirituele coaching en healing.

In de praktijk komen mensen die extra hulp nodig hebben in hun transformatie proces. Bijvoorbeeld bij burnoutklachten, HSP, levensvragen, blokkades en of bij bepaalde fysieke klachten. Alle middelen heb jij in je, om je leven in te richten naar je eigen wensen. Want je hart weet namelijk precies wat het moet doen. Vaak zien we dat mensen niet weten hoe ze dat nu moeten doen, het is eigenlijk heel gemakkelijk. De wijsheid die jij nodig bent is al in je hart aanwezig en is erg krachtig. Lukt het je op dit moment in je leven even niet? Neem dan contact op met In je hart, zodat het je nu wél gaat lukken en jij nu wél je leven kunt inrichten naar je wensen. 

Als medium, spirituele coach en healer, help ik jou om naar je gevoel te luisteren vanuit je hart,met spirituele coaching en healing, zodat jij weer kunt voelen wat goed voelt voor jou en hierdoor de juiste keuzes kunt maken in je leven.Spirituele coaching en healing als hulpmiddel bij het leven in de diepte van je eigen wezen door te leren luisteren naar het diepere Zelf. Door te leren om steeds dichter bij je zelf te leven en in je eigen kern,kun jij worden wie je werkelijk ben

Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel en jij bent nodig waar je hart ligt.

 

Over Marcel ter Veer

Mijn naam is Marcel ter Veer, Medium-Healer-coach en ik ben woonachtig in Hengelo Overijssel. Hier geniet ik een fijn leven in een jaren 30 woning met een zonnetje er boven. De praktijk is aan huis gevestigd in Hengelo Overijssel.

Vanaf mijn 40e ben ik pas echt actief naar buiten getreden als spiritueel medium en healer. Op het moment dat je zelf ervaart en bewust wordt dat je een medium en healer bent van nature, dan heb je nog een weg te gaan voor je andere mensen echt goed kunt helpen. Daarom heb ik in het verleden diverse opleidingen gedaan tot Energetisch therapeut, Soul-reiki therapeut, Non-duale coachingtherapie, een opleiding Cosmic healing en daarnaast het beoefenen van het mediumschap en een opleiding tot life- coach.

Door te leren om steeds dichter bij je zelf te leven en in je eigen kern, dan kun je worden wie je werkelijk bent.Door mijn verbinding met de lichtwereld en de samenwerking met mijn Gidsen, fungeer ik als brug tussen de kosmos en de aarde. Zo ontvang ik informatie, kennis, inzichten en antwoorden via mijn Gidsen, die bij elke sessie aanwezig zijn en met mij samenwerken.Ik werk puur vanuit mijn hart, mijn intuïtie en daarom resoneert een sessie ook direct bij de mensen die bij mij komen. Alleen zo kan er zuiver healing en genezing plaats vinden op alle lagen van de ziel. Leven vanuit je hart is leven vanuit je ziel en jij bent nodig waar je hart ligt.


IN JE HART

Marcel ter Veer

Oelerweg 38
7555GT Hengelo ov

Praktijk voor medium consulten, spirituele coaching en healing