Kundalini Yoga -Enschede West | Enschede

Monique Siahaya-  Kundalini yoga -  Enschede  West  - bij Yoga Namo

Dit is een actieve vorm van yoga, die een reinigende werking heeft. Het wordt ook de yoga van het bewust worden genoemd. Tijdens de lessen wordt er aandacht besteed aan de ademhaling, een serie oefeningen met een specifieke werking (kriya), meditatie het zingen van mantra's  en de ontspanningsoefening. Door de yogabeoefening wordt gericht gewerkt aan thema’s op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau.

Voor deze yoga hoef je niet lenig te zijn. De oefeningen voer je uit met respect voor je eigen mogelijkheden, je leert je meer bewust te worden van jezelf en je omgeving. De lessen worden in kleine groepjes (max. 7 deelnemers) gegeven aan het Ommerbos te Enschede. Kijk voor lestijden op de website van YogaNamo.

Wil je ervaren of deze yoga wat voor jou is, meld je dan aan voor een proefles.

 

 

 

 

 

Over Monique Siahaya- van Wouwe | Enschede

Monique Siahaya van Wouwe

Monique geeft 30 jaar Kundalini yoga, en heeft level 1 en 2 van Kundalini yoga opleiding afgerond, daarnaast is ze opgeleid voor zwangerschapsyoga en heeft ze dit een periode gegeven.

Tijdens het geven van reguliere Kundalini yogales kwam ze vaak in aanraking met mensen die niet meer op de grond konden zitten of langdurig konden staan, door ouder worden of ziekte. Daarom is ze Yoga op de Stoel gaan ontwikkelen, en geeft dit sinds 2002 in verzorgingshuizen. Daarnaast is ze één van de docenten van de Duitse vakopleiding Kundalini yoga für Senioren.

Ze heeft een jaar Sat Nam Rasayan (meditatief helen) gevolgd en afgerond, waardoor de yogalessen nog meer diepgang hebben.

Ze is nu gestart met Yoga voor Mantelzorgers. Omdat ze net als de mantelzorgers in haar groepen heeft ervaren, hoe ondersteunend yoga en meditatie kunnen zijn in perioden van zorg dragen. Hiervoor is een speciaal yoga programma ontwikkeld: Yoga voor Mantelzorgers.

Yoga is voor Monique een levenswijze die de verbinding tot stand brengt met de onuitputtelijke bron van wijsheid en licht, waardoor je kunt groeien, beter begrijpen, meer accepteren en gelukkiger wordt.

Agenda Yoga Namo


Foto 1 Monique Siahaya- van Wouwe Klik om te vergroten

Yoga Namo
Monique Siahaya- van Wouwe


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente