Francis-Ilse voor aandachtig leven | Enschede

Francis-Ilse staat voor aandachtig leven en verbinden. Vanuit de liefde voor alles in en om haar heen.
De natuur is één en al schoonheid en kracht. Ik zie de natuur als metafoor voor wie wij zelf zijn. Soms stormachtig en dan weer verstild, maar altijd in beweging. In verbinding met de natuur kun je een glimp opvangen van je prachtige zelf. Je hoeft er alleen maar te zijn en het leven in- en uit te ademen. Dan komt er ademruimte in je hart.

Mijn passie is de liefde voor de mens, de natuur en het schrijven. Daar is mijn begeleiding ook op gericht. Aandacht voor jou, jouw ware natuur en de scheppende kracht in jou.
francis-ilse heet je welkom met haar expertise en levenservaring als je:- wil groeien in Liefdevol bewustzijn
- wil leven vanuit hart en ziel
- jezelf wilt ont-moeten
- keuzes en stappen wil maken
- je eigen leiderschap wil ervaren
- waarden, talenten en drijfveren wil ontdekken
- de stilte in jezelf wil ontdekken
- geïnspireerd wil worden
- gewoon even wilt rusten in jouw ZIJN met alles wat er is

Ik geloof in de kracht van de ont-moeting en de eenvoud van ZIJN
Ik heet je van harte welkom met alles wat er is!

Voor meer informatie verwijs ik je graag naar mijn website
en zie uit naar een ont-moeting.

Over Francis-Ilse Kleinsman | Enschede

Heet je welkom bij jezelf en laat jou je ware natuur weer ontdekken.

Mijn kracht ligt in het aandachtig bij jou aanwezig zijn. Hierdoor kun jij ervaren dat je bij jezelf welkom mag zijn, los van alles wat er is of speelt. Mensen ervaren deze kracht van eenvoud als enorm rustgevend. De natuur en de stilte in en ons om heen zijn een belangrijke inspiratiebron voor mijn werk. Ik zie hierin dezelfde schoonheid en kracht die van nature ook in de mens aanwezig is. Met andere woorden ik zie en erken jouw ware natuur.

Ik geloof dat wij als mens in de onderlaag allemaal hetzelfde willen, liefde, samen zijn, je welkom voelen. Als ik anderen welkom wil heten, kan ik dat alleen als ik mijzelf welkom heet. Deze weg terug heb ik de afgelopen jaren gevolgd. Ik ben in mezelf thuisgekomen en heb mijn eigen wijsheid tot mezelf kunnen nemen. Het zorgen voor elkaar, er met én voor elkaar zijn, de liefde voor de mede-mens, zit diep in mij verankerd. Voor mij is het faciliteren van een plek waar dit mogelijk gemaakt wordt, een ont-moetingsplek, een natuurlijke stap in mijn leven als invulling van een lang gekoesterde wens.

De mens en zijn levensverhaal hebben mij altijd geboeid en hebben ertoe geleid dat ik mij heb geschoold en ontwikkeld op het gebied van persoonlijke begeleiding en coaching. Ik heb dan ook meer dan 15 jaar gewerkt op het gebied van mens en arbeid onder meer als uitzendconsulente, personeelsmanager, loopbaanadviseur en re-integratiedeskundige. Sinds 2005 werk ik als zelfstandig coach, trainer en counselor.

Ik geloof in de kracht van eenvoud; de kracht van het simpelweg aanwezig zijn. ~ Francis-Ilse

/


Foto 1 Francis-Ilse Kleinsman Klik om te vergroten

francis-ilse.nl
Francis-Ilse Kleinsman


Professionals in de categorie Coaching - Wandelcoaching

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente