Bondingpsychotherapie/coaching - ZijnInstituut | Hengelo

Groeien in de blik van de anderen

Er bestaat niets oorspronkelijks in ons leven dat het verdient om te worden verstopt

Al onze cellen zijn gericht op verbinding en zonder gemeenschapsgevoel beleven wij een tegenstrijdigheid in onszelf. Bij het ZijnInstituut gebruiken wij werkwijzen en therapiemethoden die ruimte bieden voor gemeenschapservaringen. Wij werken vanuit het bewustzijn, dat mensen in groepen tegelijkertijd zichzelf en de verbinding tussen ik en wij willen ervaren.

Beleven, leren en gelijktijdig persoonlijk groeien. 

In de Bondingworkshop druk je je emoties uit zodat ze hier en nu helder worden. Bonding maakt je blokkades transparant: oude pijn, oude boosheid, oude angst. Bonding is een individueel groepsproces, net als het dagelijks leven zelf. Je oefent ontmoeten en voelen.

Quantum Light Breath Meditatie helpt je transparant te voelen in de ontmoeting met jezelf op weg naar intimiteit met jezelf en allen.

Binnen het ZijnInstituut wordt met verschillende therapieën en werkwijzen gewerkt die elkaar aanvullen:

Bondingpsychotherapie, Zijnsgericht Coachen en Beeldcoachen.

Over Eef Veenman | Hengelo

Feitelijk (oktober 2016): HIlversum geboren, in Laren (NH) het vwo; aan de R.U. Utrecht Arbeidsmarktonderzoek en politieke economie gestudeerd. Meerdere banen in het onderwijs, o.a. Tobiasschool Amsterdam en Leef-werkschool (anti-autoritair) in Amsterdam. Tevens accordeonist, zanger en lid van de muziekgroep Tohuwabohu. Van 1994 tot 2007 woonde ik in de leef/werk gemeenschap Lebensgarten in Niedersachsen, Duitsland en werkte mee in het workshopbedrijf aldaar. Ten behoeve van mijn huwelijk, en later mijn eigen ontwikkeling, deed ik familieopstellingen en bondingpsychotherapie. Drie kinderen: Freya (23), Elija (19), Roos (16). Ik heb de roman "De Vrije Loop" geschreven. Op het Montessoricollege Twente te Hengelo werd ik naast docent economie-bovenbouw ook beeldcoach en coach. Tenslotte de opleiding tot Bondingtherapeut bij Thomas Heldmann in Bremen en bij Martien Kooyman/Solveig van den Hoeven in Rotterdam/Haarlem. Ik ben momenteel voornamelijk actief op Landgoed Algoed en het Montessori College Twente. Bandlid van De Huilende Wolven.

Wie ben ik: Geen idee! Een mannelijk lijf die streeft naar grenzeloze openheid en liefde, naar overgave en verbinding. Ik geloof in Tara en bestudeer het Tibetaans boeddhisme.

Ik zie je! Of zoals Herman Brood schreef: "Maak er een feest van."


Foto 2 Eef Veenman Klik om te vergroten

ZijnInstituut
Eef Veenman


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente