TTE&F, Wil jij ook graag slagen voor je (rij)examen? | Enschede

Hoe fijn is het om je rijexamen achter je te laten met een rijbewijs! Dit is echter niet voor iedereen weg gelegd, niet omdat je niet kunt auto rijden maar omdat je gewoon te nerveus bent, dicht slaat, blokkeert op het moment ( of daar voor al) wanneer je voor je theorie of praktijk rij examen gaat!

Ik heb drie jaar samen gewerkt met een middel grote rijschool in Oost Groningen en heb hier heel veel kandidaten mogen helpen met het slagen voor hun praktijk/ theorie examen. Tussen door heb ik ook jongvolwassenen geholpen om door hun (school) examens heen te komen.

Met de combinatie van therapie en healing zorg ik er voor dat jou extreme nervositeit verdwijnt( normaliseert) en dat je met voldoende zelf vertrouwen je examen in gaat.

Bij interesse houden we een kort kennismakingsgesprek ( kosteloos), ik leg je uit hoe ik werk en wat de mogelijkheden zijn voor jou. Deze therapie is geschikt voor alle leeftijden mits de noodzakelijke kennis en know how  aanwezig is.

Over Marjolein Walraven | Enschede

Hallo, ik ben Marjolein Walraven

Met 7 jaar praktijkvoering als coach, healer en logosynthese-therapeut, heb ik veel mensen mogen helpen. Wat ik vaak tegen kwam en nog steeds tegen kom, zijn de onverwerkte emoties van een scheiding. Hierdoor worden mensen vaak belemmerd in het gelukkig worden met een andere partner of met zich zelf. Maar ook in het hier en nu is het zeker van belang dat je je emoties onderkent en er ruimte aan geeft. Als ervaringsdeskundige en na vele gesprekken met ervaringsdeskundigen, heeft dit mogen resulteren in mijn dienst en aanbod: Hoe verwerk ik mijn scheiding

www.hoeverwerkikmijnscheiding.nl/ TTE&F
Marjolein Walraven

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente