Psychosociale therapie, NLP, hypnose en regressie, familierelaties en aurafotografie | Rijssen

Al zo'n twintig jaar komt men bij mij voor hulp bij problemen van psychosociale aard. Die problemen bekijk ik doorgaans vanuit een ander perspectief dan veel andere hulpverleners. Ik hoef namelijk niet zozeer te weten 'waarom', maar ben veel meer geïnteresseerd in het 'waar naartoe'.

Er zijn veel redenen waarom mensen hulp zoeken. Sommigen zijn eenzaam, voelen zich verdrietig, worden gepest, genegeerd of niet serieus genomen. Anderen zijn angstig of boos, en ook bepaalde gebeurtenissen hakken er in. Relatieproblemen, in welke relatie dan ook, kunnen mensen eveneens erg raken. Maar het kan ook zijn dat men gewoon gelukkig wil zijn en de weg daar naartoe niet kan vinden.

Soms mag ik mensen even begeleiden. Dat doe ik door heel goed naar ze te luisteren, ze te helpen hun problemen in kaart te brengen en samen een nieuwe weg te zoeken.

Naast dit therapeutische werk maak ik aurafoto's: foto's van de kring van licht die ieder mens omgeeft. De manier waarop wij in het leven staan, wat we denken, voelen en doen, onze (onbewuste) waarnemingen en onze gezondheid vormen de kleuren van ons aurakleurenpalet. Aurafoto's maken is vooral leuk. Veel mensen komen er dan ook regelmatig voor terug, gewoon voor de lol, en enkel en alleen om te zien hoe hun aura er op dat moment uitziet. De foto en de computeruitleg die ik daarbij meegeef worden als 'interessant' ervaren, maar men komt eigenlijk voor mijn persoonlijke, mondelinge uitleg. Die schijnt bijzonder te zijn.

Wil je meer over mij weten? .

Over Emil Mangelsdorf | Rijssen

Emil Mangelsdorf, psychosociale therapie en aurafotografie
Emil Mangelsdorf

Emil Mangelsdorf

31548544400
emilmangelsdorf AT hotmail DOT com
www.mangelsdorf.nl

Emil Mangelsdorf, psychosociale therapie en aurafotografie
Olieslager 1
7463DB Rijssen

Emil Mangelsdorf, psychosociale therapie en aurafotografie

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente