siotwente.nl - opleidingen psycho-energetisch therapeut en meditatietrainer | Hengelo

De opleiding tot Psycho - Energetisch Therapeut is een aanrader voor iedereen die bijvoorbeeld, een eigen praktijk wil starten en therapeut wil worden. Echter veel gevoelige mensen doen de opleiding niet met het doel om therapeut te worden, maar omdat je alles over energiebeheer leert. Je leert omgaan met de eigen energie en hoe je je zelf kunt beschermen en te begrenzen, zodat je kan voorkomen dat je een burn-out krijgt of om stress los te kunnen laten. Wat leer je? - 1e: jaar Intuitieve en energetische bewustwording. 2e jaar: Therapeutische begeleidingsvaardigheden. (counseling).  3e jaar: Mythen, Mystiek en Bewustzijn. De opleiding is grotendeels gericht op de eigen innerlijke ervaring (geleidemeditaties). Middels zelfonderzoek kom je helemaal tot de kern van wie je werkelijk bent, je ziel. Je gaat een stap maken in groei- en ontwikkeling, bewustwording. Je leert je eigen nog niet opgeloste trauma's te verwerken, en je gaat samen met je medecursisten ook leren therapeutisch te werken. Naast reading en healing, leren we alles over de aura en chakra's. Verder wordt er gewerkt met intuitief tekenen en het laatste jaar werken we intuitief met sprookjes, dromen, gestalttherapie en symbolen. We ontwikkelen ons intuitief, energetisch en spiritueel. De lessen worden gegeven vanuit rust, een fijne sfeer en warmte en begrip voor ieders situatie, zodat elke cursist zich op zijn/haar gemak en welkom kan voelen. De opleiding tot meditatietrainer is nog niet ingepland, vraag er gerust naar!

 

 

Over Haya Plaggenborg | Hengelo

Mijn naam is Haya Plaggenborg, ik ben geboren in 1962 en woon in Hengelo. Ook mijn leven ging niet van een leien dakje.  Daarom help ik als therapeut in mijn eigen praktijk DeHartkamer, mensen met allerlei psychische- en soms lichamelijke problemen. Omdat ik uit ervaring weet hoe effectief Psycho- Energetische Therapie werkt heb ik besloten zelf docent te worden van deze opleiding, die niet voor niets 30 jaar bestaat op 3 locaties in Nederland. Het heeft mij enorm veel gebracht, ik kan rustig zeggen dat ik veel beter in mijn vel kwam te zitten en eindelijk een stabiel gevoel van zelfvertrouwen kreeg. Dat is de reden waarom ik op het idee kwam zelf ook de opleiding te gaan geven, zodat iedereen kan ervaren hoe fantastisch het is om te ontdekken hoeveel verborgen talenten we nog hebben, en om helemaal tot jezelf te kunnen komen, je diepste zelf te leren kennen. Toen ik begon met de opleiding had ik een enorme burn-out, ik kon lichamelijk bijna niets meer. Ik had toen nog geen idee dat het psychische zo'n enorme invloed heeft op het lichamelijke welzijn. Het voelde als een cadeautje voor mijzelf om samen met gelijkgestemden aan mijzelf te kunnen werken. Ik was altijd al een diepgraver, wilde graag het hoe en waarom van wat je overkomt weten. Voor mij zijn de puzzelstukjes van mijn leven in elkaar gevallen. Ik voel me blij en compleet, alles is goed zoals het is. Dat gun ik iedereen!


Foto 1 Haya Plaggenborg Foto 2 Haya Plaggenborg Foto 3 Haya Plaggenborg Klik om te vergroten

siotwente.nl
Haya Plaggenborg


Professionals in de categorie Opleiding en Training

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!