Mindfulnesstrainer en Coach | Oldenzaal

Mijn naam is Marjo Asma (1958). Na een opleiding Coaching & Counseling alsmede de opleiding Voetreflextherapie (ervaren) heb ik mij verdiept in Mindfulness. Na eerst een training gevolgd te hebben en daarvan de zeer positieve vruchten te hebben geplukt heb ik de opleiding MBCT (Mindfulness Based Cognitive Therapy) in 2014 met goed gevolg afgesloten.

Ik geef workshops om je kennis te laten maken met mindfulness.

 De 8-weekse trainingen zijn 1x per week en duren per sessie ongeveer 2,5 uur. Mindfulness is een aandachttraining. Je krijgt een andere relatie met je gedachten en emoties. Je krijgt de kalmte om de dingen te accepteren die je niet kunt veranderen en de vrijheid en de kracht om dingen die je wel kunt veranderen ook te veranderen. Mindfulness wordt steeds meer toegepast in het bedrijfsleven, de topsport en in de geestelijke gezondheidszorg.

De trainingen hebben een verantwoorde opbouw. Mijn opzet is zo dat ze snel toe te passen zijn in je dagelijkse leven, juist op die momenten dat ze nodig zijn zoals bij verdriet, boosheid, piekeren, ziekte, machteloosheid. Het helpt je een houding van compassie, acceptatie en empathie voor jezelf en anderen te ontwikkelen.

 

 

Over Marjo Asma | Oldenzaal


Foto 1 Marjo Asma Klik om te vergroten

MIndfulness Training & Coaching Marjo Asma
Marjo Asma

Bewust Twente
Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente