Heel | Holistische massage en bewustwording | Enschede

Word jij door pijnklachten belemmerd in je dagelijks leven?

Word je belemmerd in het nemen van stappen? Of stop je nog voordatje begint?

Kan je niet meer stoppen met denken? Voel je je leeg en opgebrand?

In mijn praktijk bied ik, door middel van integraal holistische massage, cliënten een kijkje in wat het lichaam te vertellen heeft. Je gaat de uitdaging aan om te veranderen, oude emoties te voelen, patronen te doorbreken en jezelf daarbij te leren kennen op een dieper niveau. Jouw lichaam is je bron van wijsheid. Een uniek instrument wat alles bewaart wat nog niet is afgerond, doorvoeld of doorleefd. 

Ik ga samen met jou opzoek naar.....

  • waar de pijnklacht vandaan komt en wat deze jou te vertellen heeft.
  • waar je angst vandaan komt en wat jij nodig hebt om je angstgevoelens te kunnen accepteren.
  • hoe jij weer in contact kan komen met jou lichaam en kan voelen waar jou grenzen eigenlijk liggen. Zodat jij weer volmondig Ja kan zeggen tegen het leven.

Ga je mee op reis?

Ik ga graag de uitdaging met je aan, op zoek naar de antwoorden in jou!

"Jij hebt wat je nodig hebt en samen zullen wij het vinden." wiliam R. Miller

Ben je aanvullend verzekerd? Check of vergoeding mogelijk is.

Over Martine Hulsink | Enschede

Je bent goed zoals je bent!

In 2016 was ik deelnemer van een weekend in persoonlijk ontwikkeling. Hier startte voor mij de reis, naar wat nu Heel is geworden. Ik kwam daar voor het eerst mijn angst tegen en ontving een massage van een holistisch masseur waardoor ik mocht voelen dat ik goed ben zoals ik ben. Op zoek naar een holistisch masseur bij mij in de buurt, stuitte ik op de opleiding van Positive Touch.

Volg je hart, gebruik je handen en intuïtie!

Deze drie spreuken kruisten steeds mijn pad. Een pad welke een andere wending kreeg, doordat ik steeds meer naar mijzelf kon luisteren. En bovenal doordat ik steeds meer kon gaan voelen.

Jaren was ik werkzaam als (kinder)verpleegkundige, om er in verschillende settings steeds weer achter te komen dat ik goed ben in wat ik doe, maar dat dit ten koste gaat van mijzelf.

In 2017 werd mijn hart definitief getrokken naar de opleiding tot integraal masseur bij Positive Touch en ben ik mijn intuïtie achterna gegaan. Ik kwam erachter dat ik energie krijg van het geven van massages. Na het behalen van mijn diploma(2018) ben ik doorgegaan met het holistisch jaar, welke ik in 2019 heb afgerond.

Liefde voor jezelf voelen!

Ik ben liefde voor mezelf gaan voelen en wil deze graag met Heel mijn hart delen met jou.

Ga je mee op reis?

Ik ga graag samen met jou de uitdaging aan, op zoek naar de antwoorden in jou.


Foto 1 Martine Hulsink Foto 2 Martine Hulsink Foto 3 Martine Hulsink Klik om te vergroten

Heel
Martine Hulsink


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!