Perspehone Mind-Body Therapie | Hengelo

De methodieken die ingezet kunnen worden:

Magnetiseren.

Bij Hakomi gesprekstherapie wordt niet alleen gepraat, maar wordt het lichaam gezien als een bron van informatie die herinneringen, opvattingen weergeeft en opslaat.

Cranio sacraal therapie is een heel zachte manier van werken en is erop gericht rust en ruimte in het lichaam te brengen. Ik volg wat je lichaam zelf aangeeft en wil laten gebeuren. De behandeling zal de beweeglijkheid bevorderen; spanningen en blokkades opheffen.

Healing Touch is een energetische behandeling die ik soms in combinatie met cranio sacraal gebruik. De energie in je lichaam wordt weer in balans gebracht en je energie kan weer vrij stromen zodat je vele malen beter in je vel zit.

Numerologie is een fijne en heldere manier om duidelijkheid te krijgen over patronen, zwakke en sterke punten in jouw karakter en dat van degenen die je lief zijn. Aan de hand van je geboortedatum wordt een verkorte horoscoop van jezelf uitgelegd.

Traumawerk kan nodig zijn in situaties waar nare en onverwerkte herinneringen een rol blijven spelen in je leven. Via EMDR worden de herinneringen verwerkt en verzacht waardoor je er mee om kunt gaan.

Voice Dialogue biedt de mogelijkheid verschillende kanten van jezelf te belichten en ermee te praten. Je kijkt er zelf naar en door te begrijpen kan je je rollen anders in gaan zetten.

Via mediumwerk kan je zelf communiceren met de anst, pijn of onrust. Met mijn ondersteuning kan je makkelijk zelf nagaan wat de oorzaak is en er iets aan veranderen.

Over Marjolein van Eck | Hengelo

"De wind spreekt niet zachter met een reusachtige eik

dan met het kleinste grassprietje.

Waarachtig groot is degene die door zijn liefde de klank van de wind

weet om te buigen in een zachter lied." Khalil Gibran

Mijn passie is om met liefde bij te dragen aan het zachte ombuigen zodat je in blijdschap jouw pad kunt zien en bewandelen; wat en waar dat ook is!

Ik ben moeder, oma, therapeute en ingewijd sjamaan. Voordat ik mijn praktjk had heb Ik 23 jaar gewerkt als projectontwikkelaar op het gebied van migranten, ouders, leerlingen en onderwijs bij een provinciale welzijnsinstelling. Vervolgens in Nieuw Zeeland gewoond, gestudeerd en gewerkt als frontmanager van restaurant, wijnproeverij en verkoop van wijn, nationaal en internationaal.

In deze jaren ging ik aan de andere kant van de wereld na een fikse burn-out door een zeer zwaar eigen proces heen en volgde ik meerdere intensieve trainingen om het hoofd enigszins boven water te houden, Ook studeerde ik daar psychotherapie. Teruggekomen in Nederland ben ik verder gegaan met opleidingen en trainingen en heb ik in 2010 mijn praktijk lichaamsgerichte therapie opgezet.

Zo langzamerhand beschik ik dus over een rijk assortiment aan methodieken, oefeningen, deskundigheid en (levens)ervaring.. Mijn praktijk is erkend en behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars wat het allemaal makkelijker maakt.

Ik gebruik sjamanistische methodieken als dat gewenst is om snel tot de kern door te dringen en te helen.
Ook geef ik regelmatig sjamanistische trainingen; zie daarvoor mijn website.


Foto 1 Marjolein van Eck Foto 3 Marjolein van Eck Klik om te vergroten

Persephone Mind-Body Therapie en Sjamaan Hengelo
Marjolein van Eck


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!