Aurareading die je terugbrengt in je Eigen Wijsheid. Ontspannen, krachtig en vitaal. | Hengelo

Door het lezen van je energetische blauwdruk breng ik je in contact met je Ziel, je Eigen Wijsheid, kwaliteiten en mogelijkheden. Ik laat je zien wat je (onbewust) belemmert. En hoe je dáár kunt komen waar je wezenlijk wilt zijn met je-Zelf. Vanuit helderheid, en praktische toepasbaarheid. Zodat je kunt leven vanuit vrijheid, vitaliteit en bewustzijn.

Je kunt bij mij individuele sessies (Reading en Healing) ontvangen, maar ook workshops en cursussen volgen waarin je vanuit gemak, plezier en diepgang steeds meer tot je-Zelf komt. Het is ook mogelijk om een jaartraining Healing en Reading te doen.

Daarnaast is het ook mogelijk om online programma's te volgen.

Over Hans van den Boomen | Hengelo

In mijn werk maak ik een gebalanceerde mix tussen spiritualiteit/bewustzijn en het praktisch vormgeven van je leven. Ik ben helderziend en heldervoelend. Dit zet ik niet in om je allerhande informatie te brengen als absolute waarheid. Wat ik wél doe is je uitnodigen, begeleiden en stimuleren in het onderzoeken van JÓUW waarheid. Dat je middels eigen ervaring en bewustwording wezenlijke keuzes maakt die kloppen voor jóu.

Als je bewust wordt van al je onbewuste patronen, en je daar van vrij maakt, kun je zelf uitmaken welk leven jij wilt leiden, en ga je niet meer uit van wat je geleerd is of hoe je denkt dat “het zou moeten”. Ik geniet er van om je de gelegenheid te bieden steeds meer bij je kern en essentie te komen. Dat jij je werkelijke en wezenlijke vrijheid ervaart. En dat je vanuit die vrijheid en Zelf-kennis jouw leven vormgeeft zoals je dat wezenlijk graag doet.

Door de jaren heen heb ik een uniek eigen programma en een professionele opleiding ontwikkeld. Hierbij nodig ik je telkens uit om te ERVAREN hoe dingen voor jou persoonlijk zijn. Niet volgens dogma’s of opgelegde patronen. De uitnodiging is juist dat je steeds meer jouw eigen waarheid en kern gaat leven. Hierbij werk ik met veel verschillende oefeningen en technieken uit diverse stromingen. Belangrijkste is dat jíj telkens centraal staat. Plezier en humor zijn hierbij voor mij belangrijk in mijn werkwijze. Dat maakt alles veel lichter. Ik nodig je bij deze uit om het zèlf te ervaren!


Foto 9 Hans van den Boomen Foto 7 Hans van den Boomen Klik om te vergroten

Essentiecoaching
Hans van den Boomen


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente