Systemisch werk - familieopstellingen en bedrijfsopstellingen | Hengelo

Opstellingenwerk geeft diep inzicht in de onderlinge verhoudingen in een familie of bedrijf. Soms werken traumatische gebeurtenissen onbewust van generatie op generatie door. Je kunt dingen die in het verleden zijn misgegaan met deze methode opsporen en rechtzetten.

Opstellingenwerk laat zien waar de energie stagneert en maakt deze vrij. Je krijgt een helder inzicht in de aard van je relaties, wat leidt tot acceptatie en onafhankelijkheid. Ook kun je de mogelijke gevolgen van verschillende keuzes onderzoeken. Dit helpt je om betere keuzes te maken.

Opstellingenwerk raakt de ziel en is voor alle aanwezigen even boeiend om mee te maken, of je nu vraagsteller bent of meehelpt als representant of gewoon toeschouwer bent.

--

Tosho Kooimans geeft sinds 2005 opstellingen over familierelaties, bedrijfsvraagstukken en maatschappelijke thema's.

Hij is opgeleid door het Bert Hellinger Instituut in Groningen. Daarnaast heeft hij Culturele Antropologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en Beeldende Kunst aan de AKI te Enschede. Hij is jarenlang verbonden geweest met het Osho Meditatiecentrum Leela te Hengelo.

Tosho kijkt met een systemische blik naar menselijke relaties in familie, bedrijf of maatschappelijke organisatie en heeft hierbij in de loop der jaren een volledig eigen stijl ontwikkeld. Hij combineert hierbij zijn kennis over de werking van de menselijke geest met zijn intuïtieve vermogens. Dit levert vaak verrassend heldere inzichten op, waardoor je tot acceptatie komt, oude zaken kunt laten rusten en weer energie krijgt om voller in het leven te staan.

 

Over Tosho Kooimans | Hengelo

Ik geef sinds 2005 opstellingen over familierelaties, bedrijfsvraagstukken en maatschappelijke thema's.

Ik ben opgeleid door het Bert Hellinger Instituut in Groningen. Daarnaast heb ik Culturele Antropologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en Beeldende Kunst aan de AKI te Enschede. Ik ben jarenlang manager geweest van het Osho Meditatiecentrum Leela te Hengelo.

Ik werk vanuit de visie op sociale systemen van Bert Hellinger en heb in de loop der jaren een eigen stijl ontwikkeld. Ik combineer hierbij zijn kennis over de werking van de menselijke geest met mijn intuïtieve vermogens. Dit levert verrassend heldere inzichten op, waardoor je tot acceptatie komt, oude zaken kunt laten rusten en weer energie krijgt om voller in het leven te staan.

Sinds een jaar geef ik krachtige privé opstellingen, waarbij ik mijn heldervoelendheid optimaal kan inzetten. Zie hiervoor roots-and-wings

Agenda Roots and Wings Opstellingenwerk


Foto 8 Tosho Kooimans Foto 1 Tosho Kooimans Klik om te vergroten

Roots and Wings Opstellingenwerk
Tosho Kooimans

Bewust Twente
Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente