Atelier De Blauwe Hand maakt je vrijer en creatiever | Hengelo

Wat is Picasso Coaching? Picasso Coaching is een combinatie van creatieve opdrachten, korte systemische opstellingen en coaching. 
Het resultaat hiervan is een grotere vrijheid van expressie, weer durven experimenteren, niet bang zijn voor fouten. 
Dit heeft een duidelijk positief effect op je privéleven en op je werk.We laten ons inspireren door de geest van de beroemde schilder Picasso. Dat betekent niet dat we in zijn stijl proberen te tekenen of te schilderen. Nee, Picasso was een rebel en hij deed alles helemaal op zijn eigen manier. Hij wist ook niet hoe hij een Picasso moest maken, hij had geen voorbeeld voor zichzelf. Hij ontdekte zijn unieke talent stap voor stap.Door je belemmeringen te overwinnen krijg je een flinke boost en je ervaart dat jij veel creatiever bent dan je denkt en dat je je veel vrijer kunt uiten.Picasso Coaching wordt door TOSHO KOOIMANS in zijn eigen atelier gegeven. Dit is een besloten en prettige werkomgeving.
Maximaal 4 deelnemers. Een sessie begint met een lunch en duurt inclusief korte pauzes in totaal 4 uur.
De kosten bedragen 50 euro inclusief lunch en materialen.Opgave via roots-and-wings of bel 43741939

Over Tosho Kooimans | Hengelo

Ik geef sinds 2005 opstellingen over familierelaties, bedrijfsvraagstukken en maatschappelijke thema's.

Ik ben opgeleid door het Bert Hellinger Instituut in Groningen. Daarnaast heb ik Culturele Antropologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en Beeldende Kunst aan de AKI te Enschede. Ik ben jarenlang manager geweest van het Osho Meditatiecentrum Leela te Hengelo.

Ik werk vanuit de visie op sociale systemen van Bert Hellinger en heb in de loop der jaren een eigen stijl ontwikkeld. Ik combineer hierbij zijn kennis over de werking van de menselijke geest met mijn intuïtieve vermogens. Dit levert verrassend heldere inzichten op, waardoor je tot acceptatie komt, oude zaken kunt laten rusten en weer energie krijgt om voller in het leven te staan.

Sinds een jaar geef ik krachtige privé opstellingen, waarbij ik mijn heldervoelendheid optimaal kan inzetten. Zie hiervoor roots-and-wings

Agenda Roots and Wings Opstellingenwerk

Roots and Wings Opstellingenwerk
Tosho Kooimans

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente