Coachen met behulp van paarden | Diepenheim

Ita Est heeft zich gespecialiseerd in het veranderen en/of verbeteren van gedrag van mensen samen met paarden als co-coach. De kracht van Ita Est zit in het intens beleven en ervaren hoe je denkt, voelt en doet tijdens de trainingen, workshops of coaching door de methodiek Paard als Spiegel.

Creativiteit, inspiratie en realisatie samen met lef vormen de basis om samen met de klant de doelen te bereiken.

Coachen is voor iedereen die verder wil groeien, doelen wil stellen en behalen, zelfvertrouwen wil vergroten en prestaties wil verbeteren, zowel zakelijk als privé.

Ita Est coachbureau te Diepenheim coacht met behulp van paarden. Het werken met paarden brengt zonder woorden op gevoelsniveau inzicht en vol bewustzijn op het hier en nu.

Paarden verminderen stress vanwege het feit dat als wij ze aaien er endorfine ontstaat. Ze hebben een positief effect op onze cardiovasculaire gezondheid.

Zij spiegelen puur, zonder oordeel, in dienst van het geheel. Dit maakt dat je er niet om heen kunt. Ita Est is Latijns en staat voor; zo is het! Daarmee wordt in dit kader bedoeld; … en zo is het goed.

Over Jeannet Smulders | Diepenheim

Jeannet Smulders (oprichter van Ita Est coachbureau en partner van HorSense)
Sinds 1995 is Jeannet (1965) actief met het trainen en coachen van vooral medewerkers in de gezondheidszorg. Werken met mensen is altijd haar passie geweest. Als trainer is zij geschoold vanuit het BVE-veld. Zij is in het bezit van een 2e graads lesbevoegdheid. Jeannet richtte Ita Est in 2007 op. In 2009 heeft zij naast Ita Est, samen met Frans Jaspers, HorSense de school voor coaches die werken met paarden opgericht.
Jeannet is geregistreerd coach bij de NOBCO. Daarnaast heeft zij het diploma voor stresscounselor in haar bezit. Tijdens het coachingsproces en trainingen gebruikt zij de reflectie van het paard.
Inspireren, creëren en realiseren zijn kenmerkend voor haar werkwijze.

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente