Coaching, hypnotherapie, inzichten | Hengelo

Coaching: voel jij je (soms) eenzaam, heb je het gevoel dat je niet meer goed weet wie je bent en wat je doet? Loop jij regelmatig tegen de grenzen van onze samenleving aan en vind je het dan lastig om bij jezelf te blijven? Weet dan dat jij niet de enige bent die deze gevoelens kent. Samen met jou ga ik met je op zoek naar oplossingen en antwoorden die bij jou passen en waarmee jij verder kunt in je dagelijks leven. Hoe? Door gebruik te maken van de kennis en ervaringen volgens de wielwerkmethode en het inzetten van hypnotherapie met een goede dosis humor neem ik je mee zodat jij gaat ontdekken wat er echt toe doet voor jou. Ontdekken hoe krachtig, uniek, waardevol en mooi jij zelf bent. En met die ontdekking ben jij in staat om jezelf te kunnen zijn met alle ups en downs. 

Inzicht: Herken jij een rode draad in jouw leven waardoor je telkens weer tegen dezelfde obstakels aanloopt of in dezelfde valkuilen stapt? Zou jij wel eens willen weten waarom deze rode draad telkens aanwezig is? Zou jij het fijn vinden om antwoorden en inzichten te krijgen bij vragen over voor jou belangrijke gebeurtenissen in je leven zowel prive als zakelijk?  Door gebruik te maken van de kennis en ervaringen van de Nourishing Destiny Methode reik ik jou de antwoorden en inzichten aan. Daarna is de keuze aan jou of je met de verkregen kennis iets wilt gaan doen. 

 

 

Over Ivonne de Lizer | Hengelo

Mijn naam is Ivonne de Lizer. 2017 is voor mij het jaar geweest waarin ik de balans van ruim 50 jaar leven heb opgemaakt en uit mijn comfort zone ben gestapt. Na 31 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven en bij de overheid werd het voor mij tijd om afscheid te nemen van de zekerheden van een vaste baan en mijn vrijheid tegemoet te gaan. Uit mijn comfortzone te stappen dus.

Het volgen en afronden van de Wielwerk Opleiding tot holistisch psycho-sociaal coach, het blijven doorontwikkelen als hypnotherapeut heeft bijgedragen en draagt nog steeds bij aan het meer inzicht krijgen in mijzelf. Dit alles maakt dat ik nu als psycho-sociaal coach/hypnoterapeut mijn diensten aanbied. Naast het coach/hynotherapeut zijn heb ik mij verdiept in de kracht en mogelijkheden van energetische behandelingen en de fysische vasculaire therapie. Tevens ben ik mij gaan verdiepen in de kennis en inzichten die omschreven staan in de I Tjing en Nine Star Ki leer. 

Dit alles heeft ertoe geleid dat ik nu doe wat voor mij op dit moment goed voelt. Het werken als coach, hypno-energetisch therapeut waarbij ik begeleiding bied bij de ondersteuning van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam, zowel fysiek als psychisch. Maar ook inzichten geef in thematieken en vraagstukken die het dagelijks leven beinvloeden. 

 


Foto 1 Ivonne de Lizer Foto 2 Ivonne de Lizer Klik om te vergroten

Advies op Maat/Circle of Life Gezondheid
Ivonne de Lizer


Professionals in de categorie Coaching - Diverse Coaching

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!