Coaching and sacred journeys | Enschede

Hoe wij overkomen en hoe we dingen beleven heeft sterk te maken met de manier waarop wij onszelf en anderen waarnemen. Het is de balans tussen onze innerlijke en externe factoren. Vaak zijn wij ons er niet van bewust dat we in cirkels draaien en in ongewenste situaties terecht komen die zich voortdurend herhalen.
Door een op een coaching of door een groepsreis (sacred journey) kun je daar meer inzicht in krijgen.
Sacred journeys zijn reizen naar plekken in de wereld met een bijzondere energie om in contact te komen met jezelf. Het is een diep reinigende en transformerende ervaring die je leven verandert. Elk mens is uniek, elke reis is uniek.

Over Ferial Moelaert | Enschede

FERIAL
Ferial Moelaert

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente