Enneavision, inspiratie m.b.v. het enneagram. | Neede

Enneavision inspireert, coacht en counselt met behulp van het enneagram. Het enneagram is een van de krachtigste methoden voor zelfonderzoek. Uiteindelijk is alles in het leven terug te herleiden naar dit model dat al minimaal 4000 jaar oud is en nog steeds bijzonder actueel is. Het gaat nml ook over energieen. 

Plattegrond van karakters

Als je je enneagramtype hebt bepaald dan heb je de sleutel tot ontwikkeling. Zie het als een handleiding van je karakter. Het is als een plattegrond: je kunt hem gebruiken als je verdwaalt of zoekende bent, maar je moet de weg nog steeds lopen.  Na het bepalen van je enneagramtype kun je hier op gecoached/gecounseld worden om je op weg te helpen en je kunt gebruik maken van de database van Enneavision waar heel veel informatie over je enneagramtype staat beschreven.

Inzicht en inspiratie

Dit is gegarandeert. De vervolgstap is wat je er mee doet. Ontwikkeling is een proces. We hebben programma's gemaakt per enneagramtype waardoor er een verdieping op indiviudueel niveau komt, maar je krijgt ook inzicht in anderen. Heel handig voor elke vorm van relatie.

Begeleiding

Naast individuele begeleiding organiseren we workshops voor groepen op inschrijving en op aanvraag. Als je je type hebt bepaald heb je voor je hele leven je handleiding dan is het nog nog oefenen in de praktijk. Dat kan individueel door coaching/counseling en wij verwijzen door naar passende trajecten.

 

 

Over Geert Klein Bruinink | Neede

Onderzoekhetzelf
Geert Klein Bruinink

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente