Meer Dan Helder Ervaren in helderheid | Enschede

Rita is coach, Satsanggever en trainer en geworteld in Gewaarzijn. Ze geeft bijeenkomsten en trainingen in Nederland en België waarin het bewustzijn van Wakker Leven centraal staat. Nondualiteit/Advaita.

De uitnodiging is wakker te worden uit de illusie dat wij het leven moeten en kunnen regelen en beheersen. De bevrijding van die druk, die we als personen zo vaak ervaren, ligt in het doorzien van de illusie van wie we zijn als mens. Ten diepste zoeken we allemaal hetzelfde… rust, liefde, dat het goed is zoals het is. Het bewustzijn dat we deze kwaliteiten zijn in plaats van moeten bereiken noemen we ontwaken. Het leven volgen geeft ons ruimte en rust. Stel je voor dat je vanuit rust en ruimte leeft, werkt, handelt… Elke dag… altijd.

Wil je eindelijk de rust vinden die je zoekt,de stress voorbij?
Maak een afspraak voor coaching, bezoek bijeenkomsten of neem vrijblijvend contact op.
Hartegroet en tot....

Rita

Over Rita Bouwman | Enschede

Bewust Twente
Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente