| Borne

Rainbow Mountain, Praktijk voor Transformatie en Bewust Zijn. De Berg is een daadkrachtige expressie van Moeder Aarde. De Berg wordt door zijn kracht als mannelijk getypeerd. De mannelijke "de Berg" en vrouwelijke energie  van Moeder Aarde in samenwerking. De regenboog geeft ons de kans naar alle dimensies af te reizen om uiteindelijk de pot met goud te vinden. Dit  is wat ik beoog met Rainbow Mountain. In verbinding met de Aarde en de Kosmos, in evenwicht met de energieën en te ervaren dat je uit je hart kunt leven. Alles wat ik doe en gebruik is ontstaan en ontwikkeld vanuit mijn eigen ervaring. Hoe fijn het soms ook is om de oplossing buiten jezelf te zoeken, uiteindelijk zal het van binnenuit moeten komen. Daar help ik je graag mee. 

Over Imelda Vrijenhoek | Borne

Als ik terug kijk zie ik dat het leven mijn leerschool is. Ik heb, in het reguliere systeem, veel gehad aan psychotherapie. Het was fijn om over van alles te praten en de diepte in de gaan. Na 4 jaar echter wilde ik voelen en ben ik begonnen met allerlei cursussen en opleidingen. Ik zal nooit vergeten hoe mijn handen mij riepen om wat te gaan doen. Reiki kwam op die manier op mijn pad. Door het werken met mijn handen merkte ik dat andere kwaliteiten van mij naar boven kwamen. Een opleiding Reading, Meditaties, Kristallen, helend zingen, energetisch lichaamswerk, Reinigen van Huizen, etc heb ik gedaan om uiteindelijk bij het Sjamanisme te komen. Ik merkte dat vrijheid voor mij erg belangrijk is. Als ik met iemand samen ben is dat ook een van de pijlers om vanuit te werken. In vrijheid kijken naar wat je tegenhoudt te zijn wie je bent. Zo heb ik dat zelf ervaren en dat gun ik iedereen!

Rainbow Mountain, praktijk voor Transformatie en Bewustzijnsgroei
Imelda Vrijenhoek

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie in {{plaats}} Professional organizer Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente