Bewust Twente » Nieuwsbrief » programma netwerkcafé Zwanenhof 23 juni

Aanstaande maandagochtend is het netwerkcafé van Bewust Twente in de tuinzaal van Zwanenhof, Retraitehuisweg 4 te Zenderen.
Dit netwerkcafé is bedoeld voor leden én ondernemers die interesse hebben om lid  te worden van netwerk Bewust Twente.
Voor een indruk van de Zwanenhof kun je dit filmpje bekijken.

Inloop vanaf 10:00 uur met koffie en thee. Bijdrage voor koffie/thee en ruimte is € 5,- (kwitantie beschikbaar)

Om 10:30 uur beginnen we met een korte stand van zaken van het netwerk.
Daarna doen we een 'zijn waar je bent' meditatie geleid door Rita Bouwman.

Hierna volgt er een keuzeprogramma van ongeveer een uur:

Dag van de stilte op zondag 26 oktober
Marianne Banning zal kort iets vertellen over de dag van de stilte. Zij is coördinator van de activiteiten in Overijssel en wil leden van het netwerk uitnodigen om iets te doen op die dag, individueel of gezamenlijk. Geïnteresseerden kunnen hierover in een kleine groep verder praten.

Op de website www.dagvandestilte.nl staat: 
Stilte is universeel, zij is van niemand en van ons allemaal. Zij verbindt mensen met elkaar, ongeacht cultuur, religie of politieke overtuiging.
Het doel van de jaarlijks terugkerende themadag is om de waarde en werking van stilte en innerlijke rust onder de aandacht te brengen bij een zo breed mogelijk publiek. Er worden, verspreid over het land, allerlei activiteiten rond het thema stilte georganiseerd.

Je praktijk uitbreiden: vanuit je hart werken of commercieel aanpakken?
We kunnen op deze ochtend ook praten over hoe we onze praktijk kunnen uitbreiden? Hoe bereik je nieuwe klanten? Welke middelen zijn geschikt? Kun je eigenlijk zelf wel actief iets doen? Wat kun je doen om (beter) gezien te worden? Is erop vertrouwen dat het goed komt/is, al voldoende?

Deze vragen bespreken we met elkaar, we hebben allemaal onze ervaringen en visies. We kunnen elkaar inspireren. Deze vragen die voor ieder van ons afzonderlijk gelden, zijn ook van toepassing op het netwerk Bewust Twente. Hoe kunnen we het netwerk uitbreiden en meer bekendheid geven. Kunnen we het netwerk nog beter inzetten om onze afzonderlijke praktijken en activiteiten onder de aandacht te brengen van het Twentse publiek? Misschien door een proeverij of 'kennismakingsplein' te organiseren? Of door nog iets anders?

Heb jij een andere vraag of thema dat je graag wilt inbrengen?
Laat het me weten en we kijken hoe we dat doen.

Rondleiding door de Zwanenhof
Voor wie daar belangstelling voor heeft, is er een rondleiding door dit prachtige monumentale gebouw.

 

De bovengenoemde activiteiten kunnen overgaan in het elkaar vrij ontmoeten. Bij mooi weer bijvoorbeeld ook in de prachtige tuin.

Lunch of lunchbuffet in de Zwanenhof naar keuze (aanmelden vóór vrijdag 10:00 uur)

Om 12:30 uur kunnen we gebruik maken van een lunchbuffet € 13,75 per persoon (kop soep, een warme snack, rauwkost, diverse brood- en belegsoorten, vers fruit, melk, karnemelk en vruchtensap) of een lunch van € 10,- (kop soep met twee luxe belegde broodjes, melk, karnemelk en vruchtensap). Aanmelden via de website, of bellen naar mij mag ook tel. 06-33842816

 

Leuk om elkaar (weer) te zien!

Hartelijke groet,

##naam##
##telefoon##
##email##
##website##

Volg mij:

##socialmedia##