Bewust Twente » Nieuwsbrief » Een Bewuste Herfst

 

                   

Er is één ding op de wereld
wat je nooit mag vergeten.

Wanneer je alles vergeet,
maar dat Ene niet,
dan hoef je je nergens zorgen over te maken.

Maar wanneer je overal aan denkt,
alles doet en niets vergeet,
behalve dat Ene,
dan heb je eigenlijk niets gedaan.

Djelal al-din Rumi
(opgenomen in de Masnavi)

Wat is bewust leven? En leef ik zelf bewust? Ik weet het niet precies. Soms zit ik in de stroom: mijn meditaties zijn krachtig en stil, ik schrijf aan één stuk door, ik voel mij open en gelukkig in allerlei ontmoetingen. En soms hapert er iets. Dan verslind ik ‘s avonds repen chocolade, ik voel mij humeurig en er komt weinig uit mijn handen. Dan ben ik even iets kwijt. Het Onnoembare, dat wat IS in mij en buiten mij, dauwdruppels op een bloem, de wind door mijn haren, de kleuren van de regenboog. Toch, wat echt bij mij hoort raak ik niet kwijt. En heel onverwacht is het er weer. Het is dat Ene, waar Rumi over schrijft en wat mij gelukkig nooit verlaat.

Ook jou wens ik de kleuren van de herfst, een langzame dag en een Licht voor jezelf.

Bijdrage van Cecilia Zengerink
schrijfcoach en counselor
www.ceciliazengerink.nl

      

Magisch

De Nacht van de Nacht wordt gevolgd door de Dag van de Stilte. En de Tijd? De Tijd doet een Stapje terug! Van 03:00 uur naar 02:00 uur.
Een magische samenkomst van ideeën en fenomenen? Laten we het maar ervaren en waarnemen. Lekker donker, lekker stil en lekker een uurtje langer slapen...

Hier een uitgebreid activiteitenaanbod van het gestaag groeiende netwerk Bewust Twente. Op www.bewusttwente.nl vind je nog meer aanbieders.

Bewust Twente, groeien in verbinding

Hartelijke groet,

##naam##
##telefoon##
##email##
##website##

Volg mij:

##socialmedia##