Bewust Twente » Nieuwsbrief » Geslaagde presentatie Bewust Twente

Was je erbij?

Zaterdag in de Grote Kerk in Enschede of in de Kleine Willem? Leden van Bewust Twente kijken terug op een zeer geslaagde dag tijdens het Body, Mind & Music Festival georganiseerd door het Wilmink Theater. De ontmoetingen aan de stand waren geanimeerd en een keur van folders van de aangesloten leden werd meegenomen. We hopen dat bezoekers massaal gebruik gaan maken van de uitgedeelde kortingsbonnen in het programmaboekje. De miniworkshops in de torenkamer waren bijzonder en minder koud dan verwacht (we hadden goede maatregelen getroffen). De lach van de lachyoga galmde nog lang na. En ook tijdens de andere workshops was de sfeer bijzonder en fijn .

Een foto impressie van de Fair:

Ook leverde de Fair nieuwe leden op voor het netwerk en daarmee is het aanbod aan activiteiten van Bewust Twente weer uitgebreid.

De voorstelling in de Kleine Willem was heel speciaal, er waren diverse muzikanten uit de hele wereld die samen optraden. De sfeer was meditatief en intens. In de loop van de avond werd de energie mooi opgebouwd van rustig en ingetogen, naar bijzonder dynamisch en opzwepend. David Lurey zong mantra’s en werd begeleid door twee percussionisten. De zaal zong mee met de mantra’s. Daarna dansen met life muziek en DJ Kareem. Geweldig om hem te zien mixen! Al met al een topperdetop dansfeest!

Wat ga jij doen?     

Vorige week was het Blue Monday. Het schijnt dat we toen massaal, met teleurstelling, afscheid namen van onze goede voornemens die we met Nieuw Jaar hadden. Hebben we echt een Nieuw Jaar nodig om iets in ons leven te veranderen? We zijn goed in het wegredeneren van plannen om iets anders te gaan doen. Soms ingegeven door faalangst en soms (hoe gek het ook klinkt) door angst voor succes.

Weet je, je hoeft niet te jumpen van misère en ontevredenheid naar geluk en succes. Dat mag stapje voor stapje. En als je een eerste stapje zet, dan kijk je om je heen of het je bevalt. Zo niet, dan neem je het stapje weer terug, bevalt het wel, dan kun je een volgende stap zetten. En zo, terwijl je onderweg blijft, begeef je je in de richting van je verlangen.

De belangrijkste richtingaanwijzer voor deze weg is 'bewust zijn'. En groeien in bewust zijn, dus eigenlijk meer bewust worden, dát kunnen je leren. Alleen of bijvoorbeeld met behulp van begeleiding en activiteiten van de leden van Bewust Twente. Want dit netwerk draait om bewust worden, in alle mogelijke aspecten van het leven. We verbinden ons graag met jou.

Kijk maar eens op de onderstaande agenda...

Hartelijke groet,

##naam##
##telefoon##
##email##
##website##

Volg mij:

##socialmedia##