Bewust Twente » Nieuwsbrief » HET IS AL

Staat er bij jou ook zoveel op je TO DO lijst? Manage jij je werk en activiteiten of is het soms andersom?

Bij mij is het vaak andersom, ik word geleefd door al de klussen en dingen die ik moet en wil doen. Vaak met veel plezier, maar het werk is nooit af, nooit genoeg gedaan, er ligt altijd nog iets wat binnenkort afmoet, en dan ineens besef ik dat het gisteren al klaar had moeten zijn... ingehaald door de tijd.

Ik wil zo niet door gaan, weet dat dit in mijn hoofd zit, en dus ook anders kan. Zo'n hardgrondig gevoeld besluit brengt inzicht. Nog niet direct heel duidelijk, maar  aanwezig. Op de terugweg van een kennismakingsgesprek met een coach, kon ik de impuls om even bij het grote Zweedse warenhuis naar binnen te gaan niet onderdrukken. Ik kocht drie bloemetjes in drie vaasjes. Mijn excuses aan het milieu en de makers van deze dingen die er door mijn aankoop voor 3,30 niet beter van zijn geworden. Mijn vlees was zwak. Onderweg naar huis werd mijn inzicht duidelijk: de drie bloemetjes zijn mijn symbool voor 3 woorden: het is al. Een fotosessie volgde en dit is het resultaat, mijn anker.

HET IS ALl! Voor mij een prachtig zinnetje.
Wat moet ik nog doen of maken? HET IS AL!
Wat niet betekent dat ik niks mag doen.
Ik ben vrij om te doen wat ik graag wil doen.
En toen kwam er nog een cadeautje. 
Een broer die zei: 'it's all in the mind, je creëert je eigen werkelijkheid'.
't Kwartje viel: als ik blijf denken 'ik doe zoveel, ik krijg het nooit af, er ligt nog zoveel' dan is dát mijn werkelijkheid.
Wat als ik nu denk: 'ik heb tijd zat, ik kan alles makkelijk afkrijgen'.

Ik kan het je van harte aanbevelen: probeer het uit en kijk wat er gebeurt!

Mahatma Revier stuurde het volgende bericht in:

In ieder mens zit het Licht

Voor iedereen die verlangt naar meer Licht en Verbinding is er het 2-daags event ‘leef je Licht’, op 5 en 6 september in Centrum Goud in Eibergen

Ieder mens is verbonden met de kosmos, het Licht of God, of hoe je dat ook wilt noemen. Vaak zijn we het echter vergeten en hebben we ons daarvoor afgesloten. Door pijnlijke dingen die zijn gebeurd is er een laagje van pijn om het licht gevormd. Dan leef je je leven vanuit de afgescheidenheid. Dat is vanuit het gemis van verbinding, dat zich op alle vlakken afspeelt. Het ego heeft het roer in handen en probeert zich vaak krampachtig staande te houden, vanuit het gevoel dat hij of zij het allemaal alleen moet doen.
Toch zit het licht in iedereen! Je kunt daar weer mee in contact komen, waardoor je energie opnieuw gaat stromen en het leven een stuk lichter voelt. Je voelt je verbonden met je essentie, je weet wie je bent en waarvoor je op aarde bent. Je leeft je missie, je geniet van het leven en je voelt je gedragen.Dat is mogelijk voor iedereen!

In dit event ga je contact maken met de laagjes van pijn en met het licht wat daarachter ligt te wachten. Het is mogelijk, geef jezelf een kans en zeg Ja tegen het licht in je zelf. Je leven kan dan op alle vlakken veranderen! Op jouw innerlijk licht.
Prijs is slechts € 57,- en tweede persoon gratis. Zie voor meer informatie en opgave de agenda bij 5 september

 

En er zijn nog veel meer evenementen, fijne behandelingen, bijzondere trainingen en samenkomsten te vinden op de agenda. Kijk maar.

Hartelijke groet,

##naam##
##telefoon##
##email##
##website##

Volg mij:

##socialmedia##