Bewust Twente » Nieuwsbrief » Kies je voor energiek?

Druilerig of energiek?

Hebben we een keuze in hoe wij ons voelen?
Kunnen we kiezen welk weer het vandaag wordt?

Ik kijk naar buiten en zie mijn tuin in een druilerig avondlicht. Ik kijk naar buiten en voel me als een kind zo blij: ik heb net mijn nieuwe spiegelreflex camera uitgepakt. Ik popel om plaatjes te schieten, te spelen met licht en vormen, mijn oude hobby. Hoezo druilerig licht? Genoeg om de witte sering vast te leggen.

Ik kies het weer van vandaag niet uit, het weer is wat het is. Maar of ik me, hier en nu, druilerig of energiek voel, daar maak ik een keuze. De keuze van waar ik mijn aandacht op richt. Dat ik die invloed op mijn gevoel heb, heb ik niet altijd zo ervaren. Aardig wat trainingen, cursussen en groepen voor persoonlijke ontwikkeling hebben mij geholpen hier te komen: in mijn kracht en in mijn plezier. Dat lijkt nu zo gewoon te zijn, maar dat is het niet, ik weet waar ik vandaan kom.
 

De witte sering blijft stil en uitbundig bloeien, wat wij ook verkiezen te voelen. Een mooie richtingwijzer uit de natuur.

De aanbieders van Bewust Twente geven je ruime gelegenheid iets te vinden wat je verder helpt, te vinden waar je zin in hebt, wat je kan verrijken. Ze helpen je groeien in bewustwording.  Kijk maar eens in de bijgevoegde agenda. En op www.bewusttwente.nl vind je nog meer aanbod.

Een groeiend netwerk Bewust Twente

We zoeken nog meer collega’s, ondernemers, professionals die zich graag willen verbinden in het netwerk Bewust Twente. Aanbieders die willen delen en groeien, die willen leren en samenwerken. ‘Samen voor ons eigen’ om met Koot en Bie te spreken, daar ligt onze kracht. Het netwerk Bewust Twente is een platform waar de bewuste aanbieders zichtbaar zijn voor elkaar en voor klanten. De zichtbaarheid op de website aan de ene kant en de verbinding met collega’s aan de andere kant. We hebben 2 fijne netwerkcafé's gehad. Het volgende netwerkcafé is op 21 mei ’s middags in Oud Ootmarsum. Behalve elkaar ontmoeten gaan we daar ook genieten van de schitterende locatie en inspirerende korte workshops.

Zegt het voort: We zoeken nog meer collega’s die bewustwording centraal stellen in hun werk, om het netwerk kleurrijker, breder en vollediger te maken. Niet als doel op zich, maar omdat samenwerken in een lokaal netwerk leidt tot professionalisering en groei. Omdat we samen zichtbaarder zijn, samen kunnen we ons persoonlijke en gedeelde bewustzijn verhogen en aan onze mede Twentenaren aanbieden.
Met plezier en vooral energiek!

Hartelijke groet,
Gonny Dubbink

Hartelijke groet,

##naam##
##telefoon##
##email##
##website##

Volg mij:

##socialmedia##