Raja yoga en acupressuur praktijk | Almelo

Het doel van de yogalessen is mentale rust, emotionele stabiliteit en zelfredzaamheid wat eventuele (rug)klachten betreft.  Hoe? De juiste aandacht en de juiste houding!

Het beoefenen van de asana`s vergroot je innerlijke bewustwording. Een beter contact met jezelf geeft jou handvatten om gezonder te leven en stelt je in staat om je problemen zelf te behandelen. Zo kunnen veel rugklachten voorkomen worden of aanzienlijk verlicht door de juiste houding. Het is niet zozeer wát je doet, maar hóe je het doet! Toegepaste inzichten over de werking van de spieren zullen de rug versterken waardoor eventuele problemen worden voorkomen of verminderd. Lessen worden zoveel mogelijk in stilte gegeven met veel persoonlijke begeleiding. Lessen zijn toegankelijk voor alle leeftijdsgroepen, ongeacht of u wel of geen klachten hebt, ook voor mensen met een hernia verleden. 

Vaak last van je rug, schouders, of het gevoel dat alles vast zit? Voel je je vermoeid, uitgeput en heb je nieuwe energie nodig? Kun je moeilijk rust in je hoofd vinden?  Thai Yoga Acupressuur helpt u direct en effectief. Het is bewegelijk, afwisselend, zonder olie, in kleding, op een grondmat. Uw spieren worden opgerekt, u voelt in algemeen geen pijn tijdens of daarna, altijd persoonlijk aangepast en met volledige aandacht en respect voor u.

Over Valeria Linker | Almelo

Yogadocente

Acupressuur professional

Psychosociaal hulpverlener

Voedings- en suppletietherapeut

Naast mijn carrière als professioneel musicus heb ik al ruim 25 jaar een brede interesse in en kennis van de geestelijke en fysieke aspecten van het gezond functioneren van het menselijk lichaam. Sinds mijn opleiding tot docente Rajayoga (4 jaar) gevolgd door nog 4 jaar van een vervolgopleiding tot meester in de yoga vormt de esoterische wetenschap de grondslag in mijn leven.

Acupressuur (HBO-opleiding tot massagetherapeut bij “ThaiDee”) is een logische aanvulling op mijn werkzaamheden. De schoonheid en de therapeutische doeltreffendheid van deze massagevorm zijn uiterst fascinerend.

Ik besteed veel aandacht aan gezonde voeding en beheersing van het gewicht. Dagelijkse worsteling om slank te blijven ken ik uit eigen ervaring. Mijn gewicht is al ruim 25 jaar hetzelfde! Mijn kennis (CIVAS opleiding tot voedings- en suppletietherapeut) en ervaring gebruik ik om u professioneel te helpen ook gezond en slank te zijn.

Als psychosociaal hulpverlener (HBO opleiding bij Psychodidact) begeleid ik u om gestelde doelen werkelijk te bereiken.


Foto 1 Valeria Linker Klik om te vergroten

Eén in Beweging
Valeria Linker


Professionals in de categorie Yoga

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente