hypno-energetisch therapie gecombineerd met fysische vasculaire therapie. | Hengelo

De volgende therapieen biedt ik aan:

Energetische therapie: door te werken met de energie die is opgeslagen in jouw lichaam en deze te activeren worden blokkades in je lichaamsenergie opgeheven. Er ontstaat dan een krachtig, helend vermogen in jezelf. Jouw lichaamsenergie gaat weer voluit stromen en helpt je bij het verminderen of verhelpen van verschillende fysieke en psychische klachten. Denk daarbij aan fysieke pijnen, depressie, angst, enz.

Hypnotherapie: maakt je vrij van gewoonten, belemmeringen, gedrag, pijn en/of trauma’s die het dagelijks leven van jouw beïnvloeden en je beperken in wie je bent en wat je doet. Tijdens een hypnotherapie sessie wordt het kritisch denken omzeilt om zo terecht te komen in het selectief denken, of te wel het onbewuste. Werken op het onbewuste niveau is magisch. Angsten, depressies, negatieve gevoelens/gedachten, pijn enz kunnen op dit niveau behandeld worden. Verwonder jezelf hoe jouw beperkingen en problemen opgelost kunnen worden door je over te geven aan de magie van hypnose.

Fysische Vasculaire Therapie: deze therapie is in staat de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten (microcirculatie) te verbeteren en ondersteunt daarmee het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam.  75% van onze bloedsomloop vindt plaats in de fijnste bloedvaten (microcirculatie). Klachten die behandeld kunnen worden: Rug- nek- knie- en schouderklachten, migraine, slijmbeursontstekingen, breuken, kneuzingen, artrose, reuma, chronische vermoeidheid, open wonden, etalagebenen, eczeem, psoriasis, migraine, burn-out, overprikkeling, hooikoorts.

 

Over Ivonne de Lizer | Hengelo

Mijn naam is Ivonne de Lizer. 2017 is voor mij het jaar geweest waarin ik de balans van ruim 50 jaar leven heb opgemaakt en uit mijn comfort zone ben gestapt. Na 31 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven en bij de overheid werd het voor mij tijd om afscheid te nemen van de zekerheden van een vaste baan en mijn vrijheid tegemoet te gaan. Uit mijn comfortzone te stappen dus.

Het volgen en afronden van de Wielwerk Opleiding tot holistisch psycho-sociaal coach, het blijven doorontwikkelen als hypnotherapeut heeft bijgedragen en draagt nog steeds bij aan het meer inzicht krijgen in mijzelf. Dit alles maakt dat ik nu als psycho-sociaal coach/hypnoterapeut mijn diensten aanbied. Naast het coach/hynotherapeut zijn heb ik mij verdiept in de kracht en mogelijkheden van energetische behandelingen en de fysische vasculaire therapie. Tevens ben ik mij gaan verdiepen in de kennis en inzichten die omschreven staan in de I Tjing en Nine Star Ki leer. 

Dit alles heeft ertoe geleid dat ik nu doe wat voor mij op dit moment goed voelt. Het werken als coach, hypno-energetisch therapeut waarbij ik begeleiding bied bij de ondersteuning van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam, zowel fysiek als psychisch. Maar ook inzichten geef in thematieken en vraagstukken die het dagelijks leven beinvloeden. 

 


Foto 1 Ivonne de Lizer Foto 2 Ivonne de Lizer Klik om te vergroten

Circle of Life Gezondheid
Ivonne de Lizer


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!