energetisch therapie gecombineerd met fysische vasculaire therapie. | Hengelo

Een betere doorbloeding en een vrijstromende energie geeft jouw lichaam de mogelijkheid tot herstel. 

De therapie bestaat uit een combinatie van een energetische behandeling en fysische vasculaire therapie. Zowel de energetische behandeling als de fysische vasculaire therapie maken gebruik van de kracht van het lichaam zelf. Beiden ondersteunen het lichaam om zichzelf te herstellen zonder gebruik te maken van medicatie.

Een energetische behandeling werkt met de energie van het lichaam. Door deze energie (weer) te stimuleren worden blokkades opgeheven. Blokkades die vaak oorzaken zijn van fysieke klachten.

Fysische Vasculaire Therapie is in staat de beperkte doorbloeding van de fijnste bloedvaten (microcirculatie) te verbeteren en ondersteunt daarmee het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam.  75% van onze bloedsomloop vindt plaats in de fijnste bloedvaten (microcirculatie). 75% dat is toch een indrukwekkend hoog percentage van onze gehele bloedsomloop.

Zowel de energetische behandeling als de fysische vasculaire therapie zijn volkomen pijnloos en kunnen ingezet worden voor iedereen die ondersteuning kan gebruiken om van fysieke en/of psychische klachten af te komen. In veel gevallen kunnen ingrijpende operaties en medicatiegebruik worden voorkomen of verminderd.

Klachten die behandeld kunnen worden:

Rug- nek- knie- en schouderklachten, migraine, slijmbeursontstekingen, breuken, kneuzingen, artrose, reuma, chronische vermoeidheid, open wonden, etalagebenen, eczeem, psoriasis, migraine, burn-out, overprikkeling, hooikoorts.

Mocht uw klacht niet genoemd zijn schroom niet om contact op te nemen. Wellicht dat een energetische behandeling en/of fysische vasculaire toch iets voor u kunnen betekenen.

Over Ivonne de Lizer | Hengelo

Mijn naam is Ivonne de Lizer. 2017 is voor mij het jaar geweest waarin ik de balans van ruim 50 jaar leven heb opgemaakt en uit mijn comfort zone ben gestapt. Na 31 jaar werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven en bij de overheid werd het voor mij tijd om afscheid te nemen van de zekerheden van een vaste baan en mijn vrijheid tegemoet te gaan. Uit mijn comfortzone te stappen dus.

Het volgen en afronden van de Wielwerk Opleiding tot holistisch psycho-sociaal coach heeft bijgedragen aan het meer inzicht krijgen in mijzelf en heeft mij tools gegeven om nu als psycho-sociaal coach aan het werk te zijn. Naast het coach zijn heb ik mij verdiept in de kracht en mogelijkheden van energetische behandelingen en de fysische vasculaire therapie. Tevens ben ik mij gaan verdiepen in de kennis en inzichten die omschreven staan in de I Tjing en Nine Star Ki leer. 

Dit alles heeft ertoe geleid dat ik nu doe wat voor mij op dit moment goed voelt. Het werken als coach en energetisch therapeut waarbij ik begeleiding bied bij de ondersteuning van het zelfherstellend vermogen van ons lichaam, zowel fysiek als psychisch. Maar ook inzichten geef in thematieken en vraagstukken die het dagelijks leven beinvloeden. 

 


Foto 1 Ivonne de Lizer Foto 2 Ivonne de Lizer Klik om te vergroten

Circle of Life Gezondheid
Ivonne de Lizer


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!