energetische therapie | Hengelo

Als energetisch therapeut werk ik, intuitief met verschillende methodieken en vaardigheden vanuit energetischeopleidingen maar, indien toepasbaar, ook vanuit de reguliere GGZ.

Iedereen die zich belemmerd voelt, door een lichamelijke klacht, maar ook bij psychische, relationele of emotionele klachten, kan er gebruik van maken. We hoeven niet te weten wat de oorzaak is, hoeven er ook niet lang over te praten, maar gaan in de behandeling de klacht oplossen. Jouw lichaam weet wat nodig is en wil niets liever dan dat je optimaal functioneert. Wat je wilt bereiken? daar werken we naar toe. Vanuit de Vraag.

En dat gaat snel. In 2 of 3 consulten zijn de meeste klachten/beperkingen opgelost. Het gaat dan Heelvanzelf (heelvanzelf).

Energetische behandeling is in te zetten bij veel klachten. Hoewel de lijst zeker niet volledig is, geeft zij een indicatie van klachten, waarbij een behandeling kan helpen.

Lichamelijke klachten
Gewrichtsklachten, rugklachten, whiplash, migraine, fibromyalgie, astma, darm- en spijsverteringsklachten, hartkloppingen, hoge bloeddruk, hormonale onbalans, allergieën, eczeem, hooikoorts en evenwichtsstoornissen.

Emotionele/psychische klachten
Angsten, depressie, stress, burn-out, ernstige vermoeidheid, slapeloosheid, trauma’s, piekeren, gebrek aan doorzettingsvermogen, moeite met loslaten, verslavingen, rouwverwerking, seksueel misbruik en aardingsproblemen.

Oude overtuigingen
Twijfelen aan jezelf, moeite om nieuwe uitdagingen aan te gaan, slecht je grenzen kunt aangeven, schuldgevoelens, vaak boos zijn, onveilig voelen.

Belaste relatiekoorden
Opschonen of loslaten van verbindingen met wie dan ook. Dus ook met overledenen. Er worden alleen delen opgelost die niet meer helpend zijn, het goede blijft natuurlijk bestaan.

Twijfel je nog, bel of mail dan gerust voor overleg.

 

Over Sjoukje Koetje | Hengelo

Mijn naam is Sjoukje Koetje, geboren in Groningen en sinds 1983 woonachtig in Twente.
Ik ben getrouwd en moeder van vier kinderen.

Na mijn opleiding als psychiatrisch verpleegkundige heb ik de lerarenopleiding Verpleegkunde afgerond, om mij verder te bekwamen in kennisoverdracht. Vanaf 2005 werk ik als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in de Geestelijke Gezondheidszorg, en heb ik individuele contacten met cliënten en geef ik trainingen en therapie aan groepen.

Naast mijn werk in de geestelijke gezondheidszorg, ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de energetische gezondheidszorg en behandelmethoden. Hierdoor ben ik gewend om klachten in een breder geheel te zien en te behandelen. In de loop van de jaren heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd.

Sinds 2010 heb ik mijn eigen praktijk, Heel Vanzelf. De naam geeft in meerdere betekenissen aan waar het om gaat.


Foto 3 Sjoukje Koetje Foto 3 Sjoukje Koetje Klik om te vergroten

Heelvanzelf
Sjoukje Koetje


Professionals in de categorie Therapie (diverse)

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!