Gerda Zwiers Natuurgeneeskunde en Bewustzijn | Den Ham

Gezondheidsklachten kunnen zich acuut aandienen, maar vaak is het een sluimerend proces wat resulteert in vage klachten, zonder een direct aanwijsbare reden. 


Als natuurgeneeskundig therapeut kijk ik naast de klacht ook naar verbindende factoren die de klacht negatief beïnvloeden. Deze kunnen op het fysieke, mentale, emotionele of sociale vlak liggen. 
In mijn praktijk hanteer ik een integrale aanpak, waarin ik samen met u kijk naar de mogelijkheden om uw klacht interventief op te lossen. Bewustwording en een gezonde leefstijl hanteren is een wezenlijk onderdeel van de behandeling.

 

Naast mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut, werk ik deeltijd als begeleidster voor mensen met een verstandelijke beperking. Tevens fungeer ik als stagebegeleidster voor studenten die in de toekomst met deze doelgroep gaan werken. 

 

Ik sta voor gezondheidszorg waarin persoonlijke aandacht centraal staat, waardoor zelfbewustzijn en zelfvertrouwen groeit.

Over Gerda Zwiers | Den Ham


Foto 1 Gerda Zwiers Klik om te vergroten

Gerda Zwiers praktijk voor Natuurgeneeskunde en Bewustzijn
Gerda Zwiers


Professionals in de categorie Natuurgeneeskunde

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente