Als je het in jezelf aan wilt gaan, dan help ik je er doorheen! | Nijverdal

Mijn methoden zijn er op gericht om snel naar de kern te gaan en blokkades te helen. Van daaruit ontstaan namelijk de meeste lichamelijke en psychische klachten. Het gebruik van de methode heeft een positief effect op de algehele gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling van ieder mens.

Ik ben hypnose- en brein expert. Met eigen inzichten, elementen uit Hypnotherapie, NLP, TimeLineTherapy® en PMA train, coach en begeleid ik mensen op een bijzondere wijze. Daardoor zijn zij in staat ongelofelijke prestaties leveren, lekkerder in hun vel te zitten en gezonder in het leven te staan. De meest onmogelijke lichamelijke en psychische klachten heb ik helpen op te lossen. Inmiddels heb ik honderden mensen mogen helpen. Ook collega-hypnotherapeuten en coaches weten me te vinden wanneer ze aan zichzelf willen werken. Mijn ambitie is dat zoveel mogelijk mensen mijn werkwijze leren, zodat zij in staat zijn zowel zichzelf als anderen te helen.

Voor de komende periode heb ik besloten mijn kennis en ervaring door te geven via een meerdaagse opleiding. Je leert op de snelste wijze programmeren en herprogrammeren van onbewuste processen in het menselijk lichaam. Mijn tools kunnen gebruikt worden in de consultancy, persoonlijke ontwikkeling, emotioneel en lichamelijk welbevinden en non-verbale communicatie.

Over Dennis Kman | Nijverdal

Gespecialiseerd in conversationele hypnose. Ik heb veel studie gedaan naar de werking van het onderbewuste brein en het herstellen van emotionele problemen welke psychesomatische klachten veroorzaken.

 


Foto 1 Dennis Kman Foto 2 Dennis Kman Klik om te vergroten

REMiND CT
Dennis Kman


Professionals in de categorie Hypnotherapie

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!