Aarderijk Praktijk voor Klassieke Homeopathie | Enschede

Klassieke Homeopathie is er voor iedereen!

Klassieke Homeopathie begon bij Hahnemann, ruim 200 jaar geleden, maar is een geneeswijze die tijdloos is. Juist in onze tijd waarin we vaak te maken hebben met onder andere stress, allergieen, burn-out, nadelige gevolgen van medicatie en ziekten waarvoor artsen geen verklaring hebben, kan Klassieke Homeopathie veel betekenen! Steeds vaker onderschrijven ook wetenschappers de werkzaamheid van deze therapie met natuurlijke middelen.

Iedereen heeft een zelfgenezend vermogen dat evenwicht probeert te behouden in ons systeem. Ziekte ontstaat, wanneer dit vermogen uit balans is geraakt. Met Klassieke Homeopathie geef ik je lichaam de kans om weer zelf te herstellen. Het zelfgenezend vermogen wordt als het ware aangespoord en ondersteund in zijn juiste reactie op een ziekte. Door de oorzaken van disbalans op te sporen kan ik je preventief behandelen, een ziekte verminderen of herstellen. Dit herstel is duurzaam en verloopt mild, zonder schadelijke bijwerkingen.

Ik kijk niet alleen naar je klacht, maar naar jou als gehele mens en hoe je in het leven staat. En daarbij word ik steeds verrast door de bijzondere effecten van Klassieke Homeopathie. Zo kan het gebeuren dat  mensen voor verbetering van hun fysieke gezondheid komen en tijdens de behandeling een bijzondere persoonlijke ontwikkeling doormaken.

Het maakt niet uit hoe oud je bent of welk (gezondheids)probleem je hebt, je bent welkom! Wil je eerst meer weten? Dat kan altijd in een vrijblijvend oriënterend gesprek.

Over Carlinde Schoonen | Enschede

Ik ben Carlinde Schoonen, Klassiek Homeopaat RH i.o. en Psycholoog

Mijn besluit om een praktijk voor Klassieke Homeopathie te starten was vanzelfsprekend. Natuur en het respect voor de aarde en alles wat daarop leeft, spelen een belangrijke rol in mijn leven. Daarnaast ben ik enorm geïnteresseerd in de geneeskunde en geestelijke gezondheidszorg, waarover ik door mijn werk veel heb geleerd. Zonder dat ik me het bewust was, ben ik als het ware naar de homeopathie toe gegroeid.Momenteel behandel ik onder supervisie van een ervaren homeopaat, mensen met verschillende aandoeningen.

Het werken als homeopaat in opleiding betekent veel voor me, omdat ik in mijn behandelingen vorm kan geven aan de voor mij ideale gezondheidszorg.
Ik heb de tijd en ruimte om verder te kijken dan je ziekte of probleem waarmee je komt. Mijn achtergrond als psycholoog geven mijn homeopathische behandeling een extra dimensie. De combinatie van een praktijk voor Klassieke Homeopathie en voor psychotherapie vind ik prachtig!


Foto 1 Carlinde Schoonen Klik om te vergroten

Aarderijk - praktijk voor Klassieke Homeopathie
Carlinde Schoonen


Professionals in de categorie Homeopathie

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!