Care for Women Specialiste, Vrouwengezondheid en Orthomoleculair therapeut | Oldenzaal / Enschede / Ootmarsum

In mijn praktijk in Enschede, Oldenzaal en Ootmarsum, werk ik als Care for Women specialiste ( verpleegkundige en BIG geregistreerd) aangesloten bij de landelijke organisatie Care for Women en gespecialiseerd in vrouwen en hun gezondheid. Daarnaast ben ik Orthomoleculair therapeut. Ook ben ik al meerdere jaren belangenbehartiger voor Borstkankervereniging Nederland.Ik werk aanvullend op de reguliere geneeskunde en zoek daarin graag de samenwerking. Ik bied consulten ( veelal vergoed vanuit de aanvullende verzekering) gericht op preventie van ziekte en het verbeteren van gezondheid en welzijn in elke levensfase, van preconceptie t/m;overgang. Belangrijke onderdelen binnen de consulten zijn: voeding, bewegen, leefstijl en ( hormonale) balans. Ik wil zoveel mogelijk helpen om (hormonale) balans en kwaliteit te creëren en te behouden , in elke levensfase .Essentieel hierbij is begrijpen waarom je lichaam reageert zoals het reageert.De kracht van het zelfhelend vermogen.Gun het jezelf! 'Iedereen mag shinen'.Weet dat je welkom bent! Graag tot ziens!

Over Hanneke Hofland | Oldenzaal / Enschede / Ootmarsum

Ik ben Hanneke, 56 jaar, getrouwd. Samen met mijn man hebben wij 2 volwassen kinderen. Ik ben opgeleid als HBO verpleegkundige en BIG geregistreerd. Mijn praktijkervaring heb ik tot nu toe opgedaan op verschillende terreinen in de gezondheidszorg ; van wijkverpleegkundige in de gecombineerde zorg van volwassenen en jeugd tot gespecialiseerd jeugdgezondheidszorgverpleegkundige ( 0-4 jarigen). Daarnaast heb ik ook diverse managementfuncties bij gezondheidsinstellingen bekleed.

Hormonen hebben in mijn leven altijd een cruciale rol gespeeld. Ik wilde en moest telkens de goede balans zien te vinden. Een waardevolle zoektocht waarbij ik er niet onderuit kwam om keuzes te maken. Op mijn weg heb ik in 2013 contact gezocht met Borstkankervereniging Nederland (BVN) en mij gemeld als vrijwilliger ; belangen behartigen voor vrouwen met borstkanker, mogelijk erfelijk belasten en familieleden.

Ik ging eerst weer even terug naar mijn roots; werken als verpleegkundige in de thuiszorg; dicht bij de mens staan en zorg bieden.

Ik heb ook zelf ervaren hoe positief het is om als vrouw begeleid te worden door een Care for Women specialiste. Deze vorm van zorg gaf mij het inzicht dat ik nu een prachtige kans had om mijzelf compleet te maken en mijn hart te volgen; namelijk de opleiding voor Care for Women specialiste volgen en de cirkel van mooie zorg te sluiten. Vervolgens werd ik weer helemaal enthousiast over complementaire zorg en heb ik veel gelezen over de invloed van voeding op onze gezondheid.Uiteindelijk heeft dit er toe geleid dat ik de opleiding tot Orthomoleculair therapeut heb afgerond. Vanuit dit geheel wil ik graag mijn kennis aanbieden; altijd maatwerk. Ieder mens is immers uniek.

Ik sta positief en optimistisch in het leven en ga zoveel mogelijk uit van de eigen regie van de mens en het zelfhelend vermogen ; daarbij samen optrekken, (nieuwe) kansen benutten, relativeren met humor! en doorzetten.


Foto 1 Hanneke Hofland Foto 3 Hanneke Hofland Klik om te vergroten

SEASHINING / Care for Women / Orthomoleculair Therapeut
Hanneke Hofland


Professionals in de categorie Centra voor Gezondheidszorg

Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente