Blije Kunst | Ootmarsum

HeartOf Art Visie

Voeding, veiligheid, zekerheid, saamhorigheid, waardering, zelf- verwerkelijking en transcendentie zijn de essentieel voor ons als mens. Een gezond lijf, heldere geest, vrijheid van expressie en financiële onafhankelijkheid zijn condities voor spirituele groei en ont-wikkeling om te (her)ont-dekken dat we mede-Scheppers zijn.

FREEDOM IS THE FREEDOM TO CREATE

Gezondheid is, in eerste instantie, uw eigen verantwoordelijkheid.

Over Riet Keizer | Ootmarsum

In 2015 ben ik gestart met een spirituele galerie in het stadje Ootmarsum. Het reden om met een galerie te beginnen was om een platform te hebben om met mensen in contact te komen. Iemand op straat op de schouders tikken en gaan vertellen dat er een reden is voor ons bestaan is niet zo handig. Dit lukt uitstekend in de galerie waar meer en meer mensen met een vraag, hun verhaal, een boodschap enzovoorts. We bieden op deze plek in eerste instantie aandacht en een luisterend oor. Daarnaast is het handig om de huur te kunnen betalen en bieden we een veelvoud aan van beelden, humorvolle producten, kunst, boeken en leuke hebbedingen. Op de bovenverdieping worden yoga lessen, kabbalah avonden, meditatie trainingen en klankschalen sessies gehouden. We zijn voortdurend op zoek naar utbreidingen van het aanbod van menslievende activiteiten.


Foto 3 Riet Keizer Foto 4 Riet Keizer Klik om te vergroten

HeartofArt Gallery
Riet Keizer


Professionals in de categorie Cadeaus en Gadgets

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente