Coördinator en verbinder

Coördinator en verbinder Bewust Twente

 

Fijn dat je Bewust Twente gevonden hebt!

Mijn naam is Ester Holman, single moeder van 3 geweldige jongvolwassen zoons. Sinds 1994 woon ik op de grens van Salland en Twente en ik ben al ruim 20 jaar werkzaam in het mooie Twentse land. Ik heb in mijn werkzame leven veel grote teams mogen begeleiden. Altijd stond daarin het verbinden en ontwikkelen van mensen centraal. 

Sinds enkele jaren heb ik naast mijn werk als teammanager ook gekozen voor het ondernemerschap. Een heerlijke combinatie.

Begin 2020 ben ik gestart als coördinator en verbinder van Bewust Twente. Hèt netwerk voor een duurzamer, gezonder en plezieriger samenleving. Als coördinator en inspirator zorg ik dat de lokale ondernemers bekender en zichtbaarder worden en daardoor meer klanten kunnen bedienen. En daarmee kunnen deze ondernemers datgene doen waar zij goed in zijn, vanuit hun passie!

Voor jou?

Zoek je inspiratie, wil je kennis maken met of verdiepen in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording, spiritualiteit en duurzaamheid? En wil je anderen ontmoeten die je helpen groeien in bewustzijn? 

vanuit REMiNDCT  organiseer ik fijne ontmoetingen en evenementen die bijdragen aan deze ontwikkeling. Dat doe ik onder andere als verbinder en inspirator van Bewust Twente. Wat? Bijvoorbeeld inspirerende interviews, lezingen, workshops, bewuste wandelingen en festivals.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan in de agenda en meld je aan voor een boeiend of lerend event!

Ben je professional en zoek je samenwerking? Ik breng je in contact met andere aanbieders in of buiten het netwerk van Bewust Twente!

Wil jij weten wat al die ondernemers en professionals voor jou kunnen betekenen?

Abonneer je op de Nieuwsbrief en ontvang de agenda met daarin alle activiteiten van de professionals van Bewust Twente. Je ontvangt dan tevens interessante informatie over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid in je inbox. 

Ben jij aanbieder van diensten of producten op het gebied van bewustwording, gezondheid, welzijn of duurzaamheid? 

​Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij Bewust Twente! Voor de leden van Bewust Twente organiseren we geregeld bijeenkomsten en netwerkcafé's in de regio. Dit is een goede gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen om het bewuste ondernemerschap en de onderneming verder te ontwikkelen.

 

Ademtherapie Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Energetisch werk Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Massage Mediation Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Therapie (diverse) Traumatherapie Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Twente
Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!