Ontwikkelaar/Coordinator

Ontwikkelaar/Coördinator Bewust Twente

 

Mijn naam is Gonny Dubbink en ik ben initiator en de coördinator van Bewust Twente sinds 2013.

Op het moment dat ik de website van Bewust Zwolle zag, kreeg ik een blij gevoel EN de gedachte: wat zou het mooi zijn om zo'n netwerk en website in Twente te hebben! 

Daarna groeide mijn enthousiasme snel toen ik ontdekte welke mogelijkheden en ‘nieuwe tijdse’ kansen zich voordoen als je zoveel verschillende inspirerende aanbieders in een levendig netwerk verenigt. Delen is groeien en groeien doet bloeien.

Ik ben een netwerker en een samenwerker, gecombineerd met mijn persoonlijke ontwikkeling  maken dat ik vol voor de ontwikkeling van dit netwerk ga. Ik geniet ervan als de vonk overslaat en ik anderen ook enthousiast zie worden.

 

Het is heerlijk te merken dat de ontwikkeling van netwerk Bewust Twente goed gaat, er is een fijne sfeer en de netwerkbijeenkomsten worden goed bezocht. Er is betrokkenheid, verbondenheid en enthousiasme in het delen van wie we zijn en wat we aanbieden. We gingen in februari 2014 met het netwerk online met 20 leden, eind 2016 waren 76 leden aangesloten. En de ontwikkeling gaat verder, niet alleen in Twente maar ook in de andere regionale netwerken van Bewust Netwerk. Samen groeien we in verbinding.

Ontmoeten. Ontwikkelen. Inspireren. Samenwerken.

Wil je meedoen ?

Neem dan contact op voor meer informatie!

In diverse regio's en plaatsen in Nederland zijn netwerken actief.

Bewust Twente
Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Fysiotherapie Healing en reading Homeopathie Kinderen-Ouders Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Meditatie Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Professional organizer Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Winkels Yoga

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente