Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Healingopleiding - Helder BewustZijn
VR 01 februari | 10.00-16.00 uur | Hengelo

01 februari 2019 t/m 22 juni 2019 | 32 lessen in 8 lesblokken (weekenden)
1.595,0 | Je kunt ook in termijnen voldoen


Een Intuïtief ontwikkeltraject naar werkelijke vrijheid en helder bewustZIJN.

In deze opleiding leer je om steeds meer gecentreerd te zijn. Vanuit zelfbewustzijn en eigen kracht creëer je een visie op je leven en wat jij hierin nog wilt manifesteren. We doen verschillende inspirerende oefeningen die je veel verhelderen, en je steeds meer in je wezenlijke kracht en bewustzijn brengen. Halverwege dit traject leer je te Healen (en daarmee je-Zelf op een nog dieper niveau). Healen is in wezen: Ruimte scheppen voor persoonlijke groei. Het vraagt juist om wérkelijk geaard aanwezig te zijn in het hier en nu.

Je gaat kijken naar je eigen leven, en hoe jij je leven (toekomst) verder wilt vormgeven. Je geeft ruimte aan je verlangens en je dromen. Wat is er voor jou nodig om dáár te zijn met jezelf waar je wezenlijk wilt zijn?

In deze opleiding leer je veel over het energetisch systeem. Je gaat het allereerst iedere keer waarnemen bij/binnen jezelf. Vervolgens groei je in het waarnemen bij de ander. Hierbij ga je iedere Healing als een spiegel en leerproces voor je-Zelf te zien. 

Deze opleiding is voor mensen die in plaats van een opleiding een proces aan willen gaan. Een proces dat een oprechte inzet vraagt, en tegelijkertijd bijzonder veel vrijheid, heling en bewustzijn brengt.

Informatie + Aanmelden » Essentiecoaching | Hans van den Boomen

essentiecoaching.nl
Bekijk Facebook event

Essentiecoaching
Esrein 19 A
Hengelo

Hans van den Boomen
074-2909171/06-44511841
hans AT essentiecoaching DOT nl