Jaarcursus Intuitieve Ontwikkeling
WO 09 januari | 19.30-22.00 uur | Borne

09 januari 2019 t/m 05 juni 2019 |
330,00 | Indien gewenst, in 2 termijnen


In deze cursus, die samen met mijn college Ingrid Nijhuis wordt gegeven, leer je dichter bij jezelf te komen en te vertrouwen op de informatie vanuit je innerlijke bron, zeg maar je innerlijke weten. Door je intuitie te ontwikkelen leg je tevens een basis voor jouw persoonlijke groei.

Je gaat veel doen en ervaren, maar de nadruk ligt vooral op voelen en op jouw eigen gevoel leren te vertrouwen.  Dit doe je ondermeer door te leren ontspannen en goed gronden, dit laatste houdt in dat je met beide benen op de grond staat. Het leren invoelen is een proces van contact maken met je innerlijke leiding.

We maken gebruik van visualisaties en meditaties, ondermeer ondersteund door klankschalen. Je leert om steeds meer bij jezelf aan te komen en te luisteren naar en te vertrouwen op jouw gevoel en jezelf. Hierdoor schep je ook meer helderheid in jezelf en in je relatie tot anderen. Je leert patronen herkennen.

Er wordt aandacht besteed aan de chakra’s en de aura en je leert er mee werken, het voelen en laten stromen van energie, de kracht van kleur en jouw geboortegetal, de ziel, psychometrie, het geven van een reading en het creëren van een krachtveld. Ook werken we met engelenkaarten. Je ontvangt een hand-out en oefeningen voor thuis mee.

Cursusdata:   2019: woensdag 9 januari, 20 februari, 13 maart, 10 april, 22 mei, 12 juni, 11 september, 9 oktober, 13 november en 11 december.
Aanvang:      19.30 uur, einde 22.00 uur.

                  

 

 

 

Meer Informatie + Aanmelden

Life and Spirit/Wim Velthuis
053 - 477 21 28
wg.velthuis AT home DOT nl

Met Hart en Ziel Centrum, Bornerbroeksestraat 2 a (eerste verdieping), Borne

Meer agenda van Life and Spirit


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Twente