Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Open middag Communicatie en Relatie
ZA 12 oktober | 13.00-16.00 uur | Hengelo (o)

0,00 | Gratis toegang. Een vrije gift om de onkosten te helpen dekken is fijn.


OPEN MIDDAGEN over COMMUNICATIE & RELATIE. Met Hans Planje en Tosho Kooimans.. Elke middag staat in het teken van een speciaal aspect van dit thema.

****************
Zaterdag 12 oktober

Centrum De Dansende Os, Schalkburgerstraat 28 in Hengelo (O).    Deze middag gaat over het thema: visie en ontwikkeling. Een goede relatie wil groeien en ontwikkeld worden. Dat betekent idealiter dat je een idee hebt, waar je samen naar toe wilt. Vaak lukt dit niet zo maar en steken oude reactiepatronen en thema's de kop op. Is er voldoende wisselwerking en behoefte om samen zaken aan te pakken, te onderzoeken of op te lossen? Kun je elkaar naar een 'hoger plan' tillen?
Met een sterke Jupiter-boogschutterenergie zijn vandaag de vragen: "Hoe zien wij onze relatie en waar zijn we samen naar op weg? Wat zijn onze idealen en hoe werken wij daaraan? En hoe gaan we om met tegenslag en weerstand? 

****************

We nodigen je bij deze van harte uit om op deze middagen mee te doen. Deze open middagen zijn gratis toegankelijk op basis van een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken. We vragen wel om je tijdig aan te melden met naam, telefoonnummer en email-adres. Zo weten we op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Aanmelding 

via Hans Planje:  infohansplanje . nl
of Tosho Kooimans: inforoots-and-wings . nl

Wanneer je vrienden uitnodigt is dat natuurlijk uitstekend. Vraag hen wel om zichzelf even aan te melden met naam, telefoonnummer en emailadres.

Meer info: roots-and-wings . nl  &  hansplanje . nl
 

Informatie + Aanmelden » Roots and Wings Opstellingenwerk | Tosho Kooimans

www.roots-and-wings.nl
Bekijk Facebook event

Centrum De Dansende Os
Schalkburgerstraat 28
Hengelo (o)

Tosho Kooimans
0643741939
toshokooimans AT gmail DOT com

Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!