Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Open middag Communicatie en Relatie
ZA 14 september | 13.00-16.00 uur | Enschede

0,00 | Vrije toegang. Vrije gift om de onkosten te helpen dekken.


OPEN MIDDAGEN over COMMUNICATIE & RELATIE. Met Hans Planje en Tosho Kooimans. In 2019 bieden wij op de tweede zaterdagmiddag van elke maand van 13 tot 16 uur een open middag aan, afwisselend in Hengelo en in Enschede. De bedoeling is om je kennis te laten maken met onze manier van werken met het thema “Communicatie & Relatie". Elke middag staat in het teken van een speciaal aspect van dit thema.

****************
Zaterdag 14 september

Centrum Ruimte voor Balans - Potsweg 15 B ENSCHEDE.       Deze middag gaat over het thema opkomen voor jezelf. Daarom werken we vandaag met vragen als: Hoe zorg je voor jezelf em je eigen belangen in de relatie? Kun je je eigen weg gaan, zonder de ander af te wijzen? Waarin ben je geneigd jezelf weg te cijferen en je terug te trekken, om de ander te behagen?

****************

We nodigen je bij deze van harte uit om op deze middagen mee te doen. Deze open middagen zijn gratis toegankelijk op basis van een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken. We vragen wel om je tijdig aan te melden met naam, telefoonnummer en email-adres. Zo weten we op hoeveel deelnemers we kunnen rekenen.

Aanmelding 

via Hans Planje:  infohansplanje . nl
of Tosho Kooimans: inforoots-and-wings . nl

Wanneer je vrienden uitnodigt is dat natuurlijk uitstekend. Vraag hen wel om zichzelf even aan te melden met naam, telefoonnummer en emailadres.

Meer info: roots-and-wings . nl  &  hansplanje . nl
 

Informatie + Aanmelden » Roots and Wings Opstellingenwerk | Tosho Kooimans

www.roots-and-wings.nl
Bekijk Facebook event

Centrum Ruimte voor Balans
Potsweg 15 B
Enschede

Tosho Kooimans
0643741939
toshokooimans AT gmail DOT com

Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!