Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Thema avond: Winter Depressie
MA 09 december | 19.30-21.30 uur | Enschede

10,00 | per persoon incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.


Wist jij dat de darmflora een belangrijke rol spelen bij (winter)depressies? Ook je leverfunctie en je nieren zijn belangrijke organen voor het je “happy-voelen”. Nadat ik me wat heb verdiept in vitamine D en serotonine ivm het voorkomen en behandelen van (winter)depressies, kwam ik tot de conclusie dat we nog veel meer kunnen doen dan alleen wat pillen of druppels nemen om ons goed te voelen, vooral ook in de duistere maanden van het jaar.

Tijdens deze thema avond wil ik je mijn inzichten delen. We gaan het hebben over in actie komen voor jezelf, de positieve boodschap achter je (winter)depressie en over verborgen ontstekingsreacties die jouw wellicht meer onderuit halen dan je gedacht had. Voor het praktische gedeelde van de avond breng ik mijn kruiden, Bach bloesems en dierlijke assistent mee. Zo kan je proeven en ervaren welke natuurlijke oplossingen er binnen handbereik zijn.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Neem dan alvast een kijkje op mijn website of facebookpagina. Hier plaats ik ook leuke nieuwtjes in de aanloop naar de avond.

Alvast een stoel reserveren? Dat kan!

Informatie + Aanmelden » Natuurtherapie Esra Tjemkes | Esra Tjemkes

www.natuur-therapie.nl
Bekijk Facebook event

Praktijk Natuurtherapie
Ekersdijk 235
7534 PX Enschede

Esra Tjemkes
0624267018
info AT natuur-therapie DOT nl

Meer agenda van Natuurtherapie Esra Tjemkes

Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!