Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Thema avond: Pijnlijke gewrichten
MA 11 november | 19.30-21.30 uur | Enschede

10,00 | incl btw, informatie materiaal, koffie/thee en iets lekkers


Of de officiële diagnose nu artrose, jicht of fibromyalgie is, je hebt pijnlijke gewrichten. De pijn kan zo heftig en doordringend zijn, dat het je leven bepaald. Een reguliere behandeling is vooral gericht op pijnbestrijding. Dit neemt echter de oorzaak van de pijn niet weg, waardoor de pijn blijft terugkeren en je steeds hogere dosis pijnstillers moet nemen.

Als natuurgeneeskundige kijk ik anders naar pijn. Ik wil de achterliggende oorzaak opsporen en zelfs de sociaal en emotionele kant hiervan onderzoeken. Op deze manier zijn er veel meer oplossingen te vinden en is het soms zelfs mogelijk om een proces van degeneratie te stoppen of zelfs ombuigen naar een proces van regeneratie. Het immuunsysteem speelt hierbij de hoofdrol. Vandaar dat het interessant is om te leren hoe je deze het beste kunt ondersteunen.

Tijdens deze interactieve lezing gaan we zowel theoretisch als ook praktisch aan de slag. Je mag voeding proeven, kruiden ruiken en mijn dierlijke assistenten ontmoeten. Benieuwd hoe een hond je kan helpen te genezen bij pijnlijke gewrichten? Reserveer dan alvast een stoel!

Aanmelden: verplicht ivm beperkte ruimte
Meer informatie en aanmelding: neem contact op of volg de link naar de website

Informatie + Aanmelden » Natuurtherapie Esra Tjemkes | Esra Tjemkes

www.natuur-therapie.nl
Bekijk Facebook event

Praktijk Natuurtherapie
Ekersdijk 235
7534 PX Enschede

Esra Tjemkes
0624267018
info AT natuur-therapie DOT nl

Meer agenda van Natuurtherapie Esra Tjemkes

Bewust Twente

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!