Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Event Leef je licht
ZA 06 april | 10.00-17.30 uur | Amersfoort

06 april 2019 t/m 07 april 2019 | Inloop vanaf 9.30 uur
147,00 | Kijk op onze site voor vroegboekkortingen en overige gegevens.


Voorbij elke pijnlijke illusie ligt als een bevrijdend licht
de stralende waarheid te wachten.
Mahatma

Ga in jouw waarheid en licht staan

In één weekend ga je van de duisternis in jezelf naar het licht dat je in essentie bent. Dit onder de bezielende begeleiding van Mahatma Revier.
En in essentie wil ieder mens leven vanuit dat licht. Het lukt alleen soms niet. Door beperkende overtuigingen of pijnlijke emoties lijkt het af en toe alsof je vastzit en je niet volledig kunt leven vanuit je hart. Dat is de grote illusie en die illusie kan doorgeprikt worden.

Dus hoe zou het zijn als jij vanuit jouw licht zou gaan stralen? Wat zou je dan anders doen? Wie zouden daar blij mee zijn? En hoe zou je leven er dan uitzien?

Tijdens het event 'Leef je Licht' ga je jouw eigen licht ontdekken. We leven in een dualiteit. Dus vanuit dat licht komt ook je schaduwzijde als vanzelf naar boven. En daar zijn we dan blij mee, want dan kan het getransformeerd worden. Jouw programmaatjes worden helder en die ga je heel liefdevol loslaten.Zo wordt jouw systeem gereset en kom je in contact met jouw licht en waarheid. Dat gaat je hele leven veranderen.

Dus kom naar het event 'Leef je licht' en word zo diegene die je in essentie bent. Op deze wijze verandert jouw volledige leven.

 

Informatie + Aanmelden » Spirit Coaching | Mahatma Revier

spirit-coaching.nl
Bekijk Facebook event

De Prodentfabriek te Amersfoort
Oude Fabrieksstraat 20
3812 NR Amersfoort

Mahatma Revier
053 2312500
info AT spirit-coaching DOT nl