Thema avond: Overgangsklachten
MA 26 augustus | 19.30-21.30 uur | Enschede

10,00 | per persoon incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.


Wist jij dat overgangsklachten niet alleen te maken hebben met de hoeveelheid oestrogeen in je lichaam?

Ik zie de overgang (wat door de meeste mensen als het begin van de menopauze gezien wordt) als een ontwikkelingsfase van de vruchtbare en hoog-actieve mens, naar de mens die "oud en wijs" is. Dat omvat veel meer dan alleen ons hormonale systeem! Daarom denk ik ook, dat er voor mensen met overgangsklachten veel meer oplossingen zijn dan alleen hormonale preparaten of dieeten om de hormoonbalans zo goed mogelijk op pijl te houden.

Uiteraard wordt ook de hormonale balans tijdens deze thema avond besproken. Maar ook gaan we filosoferen over de vraag: wat houd jou tegen om "oud en wijs" te zijn? Daarnaast gaan we kijken naar allerlei natuurlijke oplossingen voor de klachten die je tijdens de overgang kunt hebben, waarvan je enkele ook mag proeven en uitproberen! Zo ga je aan het einde van de avond naar huis met nieuwe inzichten en ervaringen.

Ben je benieuwd? Meld je alvast aan!

Let op! De locatie staat nog niet vast, omdat ik tegen die tijd met de praktijk verhuisd moet zijn. De avond zal in ieder geval in of in de omgeving van Enschede georganiseerd worden. Als je je aanmeld zal ik je uiteraard tzt informeren over de locatie. Je kunt ook op de website op de hoogte blijven.

Informatie + Aanmelden » Natuurtherapie Esra Tjemkes | Esra Tjemkes

www.natuur-therapie.nl
Bekijk Facebook event

Praktijk Natuurtherapie

Enschede

Esra Tjemkes
0624267018
info AT natuur-therapie DOT nl

Meer agenda van Natuurtherapie Esra Tjemkes

mei 2019

Thema avond: Hooikoorts

MA 13 mei 19.30 uurNatuurgeneeskundeinformatiebijeenkomst
Thema avond: Hooikoorts

Hooikoorts is een lastige klacht die niet vanzelf verdwijnt. Er is gelukkig van alles wat je kunt doen om de klachten te verlichten en ook volgend jaar minder last te hebben of zelfs volledig te genezen. Op deze avond mag je ontdekken en ervaren.
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Esra TjemkesEnschede
Schwarzwald Retraite

ZO 19 mei 18.00 uurRetraitesretraite
Schwarzwald Retraite

De retreat in het Zwarte Woud. Hier kan je actief zijn met persoonlijke ontwikkeling en gezondheid. De activiteiten: Wandelingen met de 4 Natuurkwaliteiten, natuurervaringen met alle zintuigen, Natuurgeneeskundige therapie en creatieve beeldvorming.
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Esra TjemkesSchonach im Schwarzwald, Duitsland

juni 2019

Thema avond: Ziekte van Lyme

MA 17 jun 19.30 uurNatuurgeneeskundeinformatiebijeenkomst
Thema avond: Ziekte van Lyme

Van voorkomen tot genezen: deze avond staat in het teken van de Ziekte van Lyme. Ontdek wat je kunt doen met natuurlijke geneeswijzen om je levenskracht te vergrootten.
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Esra TjemkesEnschede

juli 2019

Thema avond: Gezond Zwanger

MA 08 jul 19.30 uurNatuurgeneeskundeinformatiebijeenkomst
Thema avond: Gezond Zwanger

Hoe word je gezond zwanger en hoe kan je je zwangerschap zo goed mogelijk ondersteunen met natuurlijke middelen? Ontdek het tijdens deze interactieve lezing.
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Esra TjemkesEnschede

september 2019

Thema avond: Hoog sensitiviteit

MA 16 sep 19.30 uurNatuurgeneeskundeinformatiebijeenkomst
Thema avond: Hoog sensitiviteit

Prikkels, prikkelgevoeligheid en overprikkeling... het lijkt een levensopgave voor de hoog sensitieve persoon! Tijdens deze avond gaan we zowel theoretisch als praktisch aan de slag, kom je ook?
Natuurtherapie Esra Tjemkes
Esra TjemkesEnschede