Thema avond: Overgangsklachten
MA 26 augustus | 19.30-21.30 uur | Enschede

10,00 | per persoon incl BTW, materiaal, koffie/thee en iets lekkers.


Wist jij dat overgangsklachten niet alleen te maken hebben met de hoeveelheid oestrogeen in je lichaam?

Ik zie de overgang (wat door de meeste mensen als het begin van de menopauze gezien wordt) als een ontwikkelingsfase van de vruchtbare en hoog-actieve mens, naar de mens die "oud en wijs" is. Dat omvat veel meer dan alleen ons hormonale systeem! Daarom denk ik ook, dat er voor mensen met overgangsklachten veel meer oplossingen zijn dan alleen hormonale preparaten of dieeten om de hormoonbalans zo goed mogelijk op pijl te houden.

Uiteraard wordt ook de hormonale balans tijdens deze thema avond besproken. Maar ook gaan we filosoferen over de vraag: wat houd jou tegen om "oud en wijs" te zijn? Daarnaast gaan we kijken naar allerlei natuurlijke oplossingen voor de klachten die je tijdens de overgang kunt hebben, waarvan je enkele ook mag proeven en uitproberen! Zo ga je aan het einde van de avond naar huis met nieuwe inzichten en ervaringen.

Ben je benieuwd? Meld je alvast aan!

Let op! De locatie staat nog niet vast, omdat ik tegen die tijd met de praktijk verhuisd moet zijn. De avond zal in ieder geval in of in de omgeving van Enschede georganiseerd worden. Als je je aanmeld zal ik je uiteraard tzt informeren over de locatie. Je kunt ook op de website op de hoogte blijven.

Informatie + Aanmelden » Natuurtherapie Esra Tjemkes | Esra Tjemkes

www.natuur-therapie.nl
Bekijk Facebook event

Praktijk Natuurtherapie

Enschede

Esra Tjemkes
0624267018
info AT natuur-therapie DOT nl

Meer agenda van Natuurtherapie Esra Tjemkes