Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Familie en Relatie Opstellingen
ZO 13 januari | 13.00-16.00 uur | Hengelo

Inloop vanaf 12.45 uur.
0,00 | Belangstellenden gratis toegang op basis van vrije gift. Een eigen opstelling kost €60.


Familie Opstellingen

Opstellingenwerk geeft diep inzicht in de aard van je relaties in je familie (of vriendenkring of collega's of klanten). Hierdoor wordt een verandering in gang gezet naar onafhankelijkheid en eigen kracht. Ook kun je de mogelijke gevolgen van verschillende keuzes onderzoeken. Dit helpt je om betere keuzes te maken.

Een opstelling is voor alle aanwezigen even boeiend om mee te maken, of je nu vraagsteller bent of in de opstelling meehelpt als representant of gewoon toeschouwer bent.

Voor wie:
Voor iedereen die vragen heeft rondom familie, wonen, werk en relaties. Als koppel kun je vragen om een speciale relatie opstelling.

Reacties van deelnemers:
“ Ik ervaar jouw opstellingen als lezen in een spannend boek.”
“ De kern van jouw werk is ingewikkelde problemen snel tot de kern terug te brengen. Je werkt daarin heel direct en consequent. Je stelt je heel dienstbaar op met precies genoeg interventie.”

Tosho Kooimans 
geeft sinds 2005 opstellingen over familierelaties, bedrijfsvraagstukken en maatschappelijke thema's. Hij is opgeleid door het Bert Hellinger Instituut in Groningen. Daarnaast heeft hij Culturele Antropologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en Beeldende Kunst aan de AKI te Enschede. Hij is jarenlang verbonden geweest met het Osho Meditatiecentrum Leela te Hengelo, waarvan hij mede oprichter en manager was.

Informatie + Aanmelden » Roots and Wings Opstellingenwerk | Tosho Kooimans

roots-and-wings.nl
Bekijk Facebook event

Centrum De Dansende Os
Schalkburgerstraat 28
Hengelo

Tosho Kooimans
0643741939
toshokooimans AT gmail DOT com