Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

PICASSO coaching
ZO 27 januari | 12.00-17.00 uur | Hengelo Ov

We beginnen met een lunch.
65,00 | Inclusief lunch en materialen.


Wat is Picasso Coaching? 

De workshop wordt gegeven door Tosho Kooimans. We werken in een kleine groep van maximaal 5 deelnemers. Picasso Coaching begint met een gezellige lunch. Zo leer we elkaar op een relaxte manier kennen. Er wordt gevraagd wat voor thema's jou de laatste tijd zoal bezighouden.

Vervolgens krijgt ieder een korte opstelling over een vraag over familie, wonen, werken of relaties. We kiezen één van de thema's uit die tijdens de lunch genoemd zijn. De opstelling begint met een kort gesprek en vervolgens stellen we het thema met elkaar op. De andere deelnemers doen dus mee als representanten in jouw opstelling en andersom.

Daarna krijg je ter inspiratie van mij een uitgebreide uitleg over denkwereld en werkwijze van de beroemde schilder Pablo Picasso. Jouw creatieve opdracht is nu om je eigen thema te gaan schilderen. Je wordt hierbij persoonlijk begeleid, zowel in kleurkeuze, materiaalgebruik en schildertechniek. Het resultaat van deze middag is meer inzicht in jouw thema en plezier, doordat je je vrijer met verf en kwast leert te uiten en meer durft te experimenteren.

We beginnen om 12 uur en hebben de hele middag de tijd, zodat je je in alle rust fijn op jouw werkstuk kunt concentreren. Het is niet van belang of je wel of geen ervaring hebt met schilderen. We werken zo onbevangen mogelijk. 

De kosten bedragen 65 euro inclusief lunch en materialen. Opgave via roots-and-wings/contact.html of bel Tosho op 43741939.

 

 

Informatie + Aanmelden » Roots and Wings Opstellingenwerk | Tosho Kooimans

roots-and-wings.nl
Bekijk Facebook event

Atelier De Blauwe Hand
Spiegelstraat
7552MR Hengelo Ov

Tosho Kooimans
0748502485/0643741939
toshokooimans AT gmail DOT com