Dit event heeft reeds plaats gevonden ...
Kijk in de Agenda voor actuele activiteiten →

Repair Cafe: Weggooien? Mooi niet!
WO 12 december | 00.00-00.00 uur |

Deelname is kosteloos |


Het Repair Café is een evenement dat draait om repareren. Op de locatie waar het Repair Café wordt gehouden, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren. Op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, serviesgoed, gebruiksvoorwerpen, speelgoed et cetera. Ook zijn deskundige vrijwilligers aanwezig, met reparatiekennis en - vaardigheden op allerlei terreinen.

 

Download hier het overzicht van alle 18 Repair Cafés in Twente  

 

In het Repair Café leren mensen op een andere manier naar hun spullen te kijken en er opnieuw de waarde van in te zien. Het Repair Café draagt bij aan een mentaliteitsverandering. Die is noodzakelijk om mensen enthousiast te maken voor een duurzame samenleving.

 

Maar bovenal wil het Repair Café laten zien dat repareren leuk is en vaak heel makkelijk.

Kom het ook eens proberen!

 

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café kunnen ze met hulp van de deskundigen, proberen het probleem te verhelpen. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kopje koffie of thee. Of gaat helpen bij een reparatie van iemand anders. Er zijn nu ruim 100 Repair Café's in Nederland en 1000 wereldwijd.

 

Meer weten over de achtergrond van het Repair Café? Kijk op de landelijke site www.repaircafe.nl

Informatie + Aanmelden » Bewust Twente

repaircafe.org
Bekijk Facebook event

Op 18 locaties in Twente
zie overzicht

Bewust Twente
info AT bewusttwente DOT nl

Foto 5 Bewust Twente Klik om te vergroten

Acupunctuur Arbeidsbemiddeling & Re-integratie Astrologie Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Counselling Creativiteit Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Healing en reading Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Massage Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Orthomoleculaire therapie Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Relatietherapie Retraites Sjamanisme Stervens- en uitvaartbegeleiding Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Winkels Yoga
Bewust Twente